ben p.power 2 kullanıyorum açıkçası günlük kullanımda da motorumu kullandığım için bu lastiklerden memnun değilim lastik çok geç ısınıyor,2 hafta da bir gazlamaya çıkıyorum temiz asfaltta lastik ısınınca hiçbir sıkıntı yok ama dediğim gibi ısınma süresi geç ve kazaların en çok olduğu yer evimizin merkez olduğu 4 km lik alan olduğu göz önüne alındığında çabuk ısınan kısa sürede yolu tutan yumuşak hamur lastik benim için de tercih sebebi... varsın ömrü kısa olsun,
şimdi siz pp3 ü tavsiye etmişsiniz ısınma süresi nedir pp2 kullandınızmı daha önce(kıyaslama açısından) nedenleri ile belirtirseniz güzel olur.
bende arkadaş gibi rossoII düşünüyorum.
teşekkürler.
Daha önce Metzeler M3 (2005 R1), Taiwan malı markasını hatırlamadığım bir lastik (2006 CBR600F) ve Michelin Pilot Pure 2CT (2008 600RR) kullandım. Power 2 kullanmadığım için onunla kıyaslayamayacağım. 600rr ı aldığımda üzerinde Pure 2 vardı ve diş durumu iyiydi ancak üretim tarihi 2010 du. Viraja girdiğimde hafif hafif bıraktığını hiseddiyordum. Bu nedenle ön arka takım olarak değiştirdim. Yeni lastikleri almadan önce ise Power 3 ile Metzeler M5 arasında kararsız kaldım. Uzun süre araştırdıktan sonra ve kullanan arkadaşların fikrini aldıktan sonra power 3 aldım. Emin olun lastik soğukken bile daha önce kullandığım lastiklerin sıcak halinden daha iyi yol tutuyor. Açıkçası ben memnunum tavsiye de ederim.
Lastikleri aldıktan 1 hafta sonra Metzeler M7RR modeli çıktı. acaba beklesemiydim diye düşündüm ama sonra henüz Türkiyede hiç denenmemiş olduğu için yine power 3 alırdım dedim.
Tabii ki Corsa yı hiç kıyaslama listesine almadım

fiyat olarak daha pahalı ve lastik ömrü daha kısa diyorlar ancak benim tercih etmeme nedenim bu değil. kullanım koşullarıma göre lastik seçtim. Virajlarda zaaten dizimi değdirecek kadar yatmam

sizin gibi haftada bir gazlamaya çıkarım. onda da limitleri zorlamam. bu nedenle Power 3 seçtim.
Ama sürüş tarzınız ve kullandığınız yollar (otoban mı? virajlı dağ yolu mu? asfalt kalitesi nasıl?) tercihte en büyük etken.
Bunları göz önünde bulundurmanız gerekli...