Geçmiş olsun aynı bottan bende de var geçen yazdığım konuya geldik kuryelere,pidecilerin yanınızdan önümüzden geçmeleri.... Geçen haftalarda o yoldaydım gerçekten yer yok geçecek sağolsun öyle bir yol yapmışlar ki. Motoru mu satıyorsun bu olaydan sonra tam anlamadım? Çok geçmiş olsun tekrardan.
Çok sağol kardeşim. Yol dediğin gibi dar. Böyle bir şeyi öngörüp hız kesmem lazımdı ama sağlık olsun.
Motoru daha önceden de satışa koymuştum ama satmaya pek niyetli değildim.
Asıl olaya gelelim...
2 ay önce İstinye sahilde motor üzerinde aort diseksiyonu geçirdim(3 gün yoğun bakım,10 gün hastane servisi, 2 ay yatak istirahati), motor İzmir Lokmacısı'nda kaldı ve sağolsun mekan göz kulak oldu. Olaydan 1 hafta sonra da @koraycbr Koray kardeşim motoru İstinyeden alıp evime kadar getirdi ve gözüm arkada kalmadı (bu olayı da buradan belirtmiş olayım

). Bu olaydan sonraki 3 ay boyunca motosiklet kullanamadım.
Hastalık neticesinde kullandığım ilaçlardan biri beni yaralanmamam konusunda uyarıyor, Coumadin. Kanı sulandırdığı için pıhtılaşmayı engelliyor, bu yüzden açık bir yara belki günlerce kapanmıyor. İşte bu yüzden, pazar günü yaşadığım kazada yere düşmüş olsaydım işim çok zordu. Tamam hayatın her alanında kaza, ölüm riski var ama ailemi ve arkadaşlarımı bu hastalık süresince çok uğraştırdım. Sonuç olarak bu riskleri biraz da olsa azaltmaya karar verdim.
Bu kadar yazdım ama motoru satınca belki buradaki çoğu arkadaşın yaşadığı gibi bir boşluğa düşüp tekrar motor aramaya dönebilirim