Bizim cbrlere radyator koruma kapagi yapsak nasil olur ? Onden bakinca radyator cok siritiyo
Ben yan tekstil çanta kullanıyorum. Tepeleme de dolduruyorum. Hiç bir rahatsızlık vermedi. Ne bi denge kaybı ne de rüzgârda engel teşkil etti. Ama paraya acımam arkadaş yan çanta demiride taktiririm dersen sert çanta daha iyi olur. Çünkü tekstili motor üstünde birakamiyosun, meraklısı çıkıp pırkalayabiliyor. Ayrıca alıp goturmeleri daha kolay...Yan çanta kullanan arkadaşlara soruyorum. Motorun balansında bir bozukluk yapıyor mu? Sırt çantası yetmiyor artık.
Nasıl bir çanta önerirsiniz. Arka çanta kesinlikle düşünmüyorum. Mecburen ya depo üstü ya da yan çanta olacak. Tekstil mi yoksa plastik olanlardan mı önerirsiniz.
Köpüğün zararı nedir acaba? zararlıysa neden bilerek uyguluyorsunuz? dalga geçmiyorum merakımdan sordum teşekkürler.
Ön ve arka fren balatalarını değiştireceğim. Yakında alıp değiştiren var ise markasını veya linki atabilir mi rica etsem.
1800kmye geldik bugün... haydi biraz canlandırıyım burayi) bu arada köpüğün zararlı olduğunu biliyorum.
https://pbs.twimg.com/media/Bx94lgjIQAAehTP.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Bxf4edsIcAADKz_.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Bxf6BX4IUAA1ECX.jpg
Vallahi tam da ben aynı soruyu sormak için girdim
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, kazasız belasız sürüşler. Ay başında aldığım CBR şu an 19bine yaklaştı ve fren balataları bitti bitecek. Honda Artı motor acilen değişmesi gerektiğini , aksi takdirde diske zarar verebileceğimi söyledi. Fiyat olarak 120 TL'den bahsettiler , sadece arka için sanırım.
Şu an ön ile duruyorum desem yeridir, ön fren kutusundaki sıvı bitmek üzere zaten. Arkaya asılıyorum nerdeyse.
Para durumum biraz sıkışık ama kendimi haftaya ayarlayıp Honda Esengül'e gidip, 20bin bakımına erkenden girmeyi düşünüyorum. Ne kadar masraf çıkar acaba ? Belirteceğiniz bir markayı satın alıp, servise gitmeden halletsem mi, yoksa sen hiç uğraşma git Esengül'e biraz tuzlu olsa da onlar halleder mi dersiniz ?
Daha önce bu işlemi yapan deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Esen kalınız, önünüze atlama ihtimali olan Suriyeli çocuklara dikkat![]()
Netten baktığımda ebc brenta gold markalarına denk geldim kullanım ömrü kalite bakımından hangisi iyidir? Birde biz değişebilirmiyiz yoksa servis yolumu gözüküyor
Herkese iyi forumlar;
bugün motorumla max. hız kaç yapacak diye otobana çıkayım dedim. 6.vites tam gaz 152'yi geçmedi. Niye böyle olduğunu anlamış değilim. Hava şartları rüzgar vs. hız yapmaya pek engel bi durum yoktu. 30km falan yaptıktan sonra otobana çıktım yani motorda ısınmıştı. Motorumda açılmış yani 25bin küsürlerde. 2013 model. Sizce neden olabilir? Görüşlerinizi bekliyorum.
Bende arka ön fren balataları değiştireceğim. İnternetten alıp tanıdık motorcuda değiştirmeyi düşünüyorum. Bulduğunda bana da haber verirsen valla iyi olur![]()
Herkese iyi forumlar;
bugün motorumla max. hız kaç yapacak diye otobana çıkayım dedim. 6.vites tam gaz 152'yi geçmedi. Niye böyle olduğunu anlamış değilim. Hava şartları rüzgar vs. hız yapmaya pek engel bi durum yoktu. 30km falan yaptıktan sonra otobana çıktım yani motorda ısınmıştı. Motorumda açılmış yani 25bin küsürlerde. 2013 model. Sizce neden olabilir? Görüşlerinizi bekliyorum.
Herkese iyi forumlar;
Bende arka ön fren balataları değiştireceğim. İnternetten alıp tanıdık motorcuda değiştirmeyi düşünüyorum. Bulduğunda bana da haber verirsen valla iyi olur![]()