Ben de sonunda 1.000 km bakımını yaptırabildim. Esengül'de yaptırdım bakımları, 90 TL tuttu. İlgiden fazlasıyla memnun kaldım. İpone yağ kullandılar. 500 km'de zincir yağladığımda sanırım biraz fazla yağlamışım, janta aktığını söyledi ve zincirle beraber jantı da bir güzel temizledi usta. Faturada 7.5 TL bu temizleyici için fiyat çıkarmışlar

Psikolojik midir bilmem, bakımdan sonra vites geçişleri şıkır şıkır oldu. Hatta bir ara sırf vites değiştireyim diye dümdüz boş yolda bi yavaşladım bi hızlandım
Işıklarda ani hızlanmanın rodaj için zararı olmadığını öğrendim. Önceki sayfalarda konusu geçmişti, benim de merak ettiğim bir şeydi. Ani hızlanmada devir çok yükselmiyorsa zararı olmuyor dedi usta.
Bir sonraki bakım için 6.000 km'de gelmemi istediler. Herkes 4.000'de giderken bana neden 6.000 dediler, oradayken aklıma gelmedi bu soru.
Hazır gelmişken sorayım. Motolastik.com'dan Pirelli Diablo Rosso 2 lastik alacağım. Esengül takma ücreti olarak 100 TL istedi. Bu iş için daha cazip bir yer var mıdır?