Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tuc

artçı koltuğuna koyuyorum bende bazen ya da elimde tutuyorum artçı koltuğu biraz oval olduğu için öyle ayarlayıp bırakınca düşmez

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

bu arada açılır kapanır plaka kullanan var mı.bir abim vfr 800'ü için almış ama takmamış bende geçen gün radardan 343 lira yiyince benim motora mı taksak dedik varsa bilgi vermek isteyen bekliyorum

Şöyle cevaplanası soru geldiğinde kimseden ses çıkmaz.. :) Bu ne ya, alt tarafı kapak, ben ya selenin üzerine koyuyorum ya da benzin pompasının üzerine hatta kaskımı bile oraya koyuyorum.. Alican'ın söylediği gibi düşman işgali var sanki :)

selam arkadaşlar 16 ASU 05 plakalı motorum istanbuldan satılıktır. ilgilnenlere duyurulur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-16-asu-05-plakali-memurdan-tertemiz-144660142/detay/

artçı koltuğuna koyuyorum bende bazen ya da elimde tutuyorum artçı koltuğu biraz oval olduğu için öyle ayarlayıp bırakınca düşmez

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

bu arada açılır kapanır plaka kullanan var mı.bir abim vfr 800'ü için almış ama takmamış bende geçen gün radardan 343 lira yiyince benim motora mı taksak dedik varsa bilgi vermek isteyen bekliyorum
Valla aslında en mantıklısı öyle şehir içinde açık kullanırsınız şehir dışında kapalı kullanırsınız

arkadaşlar bana branda tavsiye eder misiniz ilk motorum daha elime geçmedi plaka ruhsat bekliyor yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkür ederim kedi olayı hiç aklıma gelmemişti sadece yağmurdan dolayı istemiştim ehliyet daha elime geçmedi ehliyet alana kadar açık bir alanda bekletecem o nedenle ucuz birşey almak en mantıklı kediler yüzünden motoru koyacağım yerde fazlasıyla kedi var çünkü :D

Ufaklıkla ben
bikepics-2617951-full.jpg

bikepics-2617952-full.jpg

ılk foto guzelmıs :) kaskın fırca bolumunu cıkarmana sevındım.boyle cok daha ıyı :)

Hayır benzin parasını içeriye girip ödeyen mi var arkadaşım açarım kapağımı doldurur adam kapatırım sonra çıkartıp parayı veririm kimsenin acelesi yok bu durumda saçma bence kapak elindeyken para vermeye neden çalışıyorsun ki kapat sonra ver :)

evet harykont u takdir ediyorum. Bunda anlaşılmayacak birşey yok. Ben bi keresinde cbf de kapağı açtım anahtarı adama verdim. İçeri ödemeye gittim. geldiğimde adam benzin kapağını takamamış. anahtarı zorlucam diye yamultmuş. Çağırdım arkadaşı "bu ne birader" dedim. Abi kapatamadım diyo. "bırak ben kapatırım neden zorluyorsun ki şu anahtarın haline bak" dedim birşey diyemedi.

Kapağınızı açın eleman benzini doldursun. Kapatın. Ödemenizi yapın... o kadar.

Motosikleti
VFR1200X
evet harykont u takdir ediyorum. Bunda anlaşılmayacak birşey yok. Ben bi keresinde cbf de kapağı açtım anahtarı adama verdim. İçeri ödemeye gittim. geldiğimde adam benzin kapağını takamamış. anahtarı zorlucam diye yamultmuş. Çağırdım arkadaşı "bu ne birader" dedim. Abi kapatamadım diyo. "bırak ben kapatırım neden zorluyorsun ki şu anahtarın haline bak" dedim birşey diyemedi.

Kapağınızı açın eleman benzini doldursun. Kapatın. Ödemenizi yapın... o kadar.

Aynı durum bir arkadaşın shadow da yaşandı. Eleman anahtarı yamutmuş kapatacam diye ve bu anahtarlar cbf anahtarı gidi değil chip falan var bi dünya para :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar