Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------

Bu arada yamaha da 250cc motpr çıkarcakmış heralde bilgisi olan var mı
Evet bende okudum Yamaha'nın 250cc haberini, ancak 125liği zaten 9500 TL :) Akıbeti Ninja 300 gibi olur ÖTV binmemesine rağmen...

Merhaba xcom,

20.000'deyken bahsettiğim bakımları yaptırayım demiştim ancak bir kaç farklı ustadan bizim motosiklet hakkında öneri aldım.

Buna göre bir arkadaşın da benden önce bahsettiği gibi, bu Km'lerde debriyaj balatası ve subap ayarına gerek olmuyor.

Bizim ilk motosikletimiz değil zaten, o yüzden debriyaj balataları hor kullanılmadı. Biz pimpirikliliğimizden değiştirelim demiştik. Gerek olmadığını öğrenince yaptırmadık.

Motosikletim hala canavar gibi. Daha dün 225 Km'lik bir gezi yaptım. Süperdi.

Ben sadece ön balata ve zincir + dişli takımını değiştirdim. Standart periyodik bakımlarını yapmaya devam ediyorum.

Onun dışında debriyaj balataları, debriyaj bilyeleri ve subap ayarı gerek olmadığı için yapılmadı.

Sen de kendine ekstra masraf çıkarma. 50.000'e filan gelirse motosikletin, değiştirirsin debriyaj balatalarını.

Bu arada benim motosiklet şu an 25.225 Km'de.

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim :)

Yeni lastik alıcam 1000km bakımında ne önerirsiniz michelin düşündüm ben ama pırellı de olabilir diyolar

benim aldığım motorda da rölanti 1500 lerde geziyor acaba adam stop etmesin diyemi yapmış anlamadım bugün yarın bir götürüp gösterecem bakalım.

Ege üniversitesi hastanesi önündeki kavşakta ışıkta beklerken siyah bir cbr 250 gördüm korna çaldı kontak kapalıydı ışıkta karşılık veremedim :) buralardaysan kusura bakma kardeş :)

yzf nın teknık ozellıklerı daha bellı degıl ama yuksek fıyat olacagı bellı akıbetı aynen nınja gıbı olur

YZF 125 i çok yatıktı bu kasayıda aynı yaparlarsa bel liman kalmaz uzun yolda... :silent:

Bir şey sormak istiyorum abiler,arkadaşlar CBR'ın benzin deposu kapağı adamın elinde kalıyor ya siz onunla nasıl baş ediyorsunuz yani benzinlikte durdunuz içeri gidip paranızı ödemeniz gerekiyor ama elde kapak var napıyorsunuz ? :)
İleride bu başlık altında fotoğraf paylaşabilmek dileğiyle.. :)

Hayır benzin parasını içeriye girip ödeyen mi var arkadaşım açarım kapağımı doldurur adam kapatırım sonra çıkartıp parayı veririm kimsenin acelesi yok bu durumda saçma bence kapak elindeyken para vermeye neden çalışıyorsun ki kapat sonra ver :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir şey sormak istiyorum abiler,arkadaşlar CBR'ın benzin deposu kapağı adamın elinde kalıyor ya siz onunla nasıl baş ediyorsunuz yani benzinlikte durdunuz içeri gidip paranızı ödemeniz gerekiyor ama elde kapak var napıyorsunuz ? :)
İleride bu başlık altında fotoğraf paylaşabilmek dileğiyle.. :)
Benzin dolana kadar başında bekliyorsun, zaten depo ufacık :p. Dolunca kapağı kapatıp ödemeye...

Her türlü hinlik var, motorun başından ayrılınca benzini hortumla çekeni bile var. O sebeple asla başından ayrılmam, depoyu kapatır öyle ödemeye giderim.

Anladım en mantıklısı başında beklemek zaten yoksa kaçırırlar falan :D olmayan motorumu çaldıramam hiç :D :D
Teşekkür ederim hepinize :) Saçma bi soru olsada kafama takılmıştı merak ettim nasıl başa çıkıyorlar diye :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

Hayır benzin parasını içeriye girip ödeyen mi var arkadaşım açarım kapağımı doldurur adam kapatırım sonra çıkartıp parayı veririm kimsenin acelesi yok bu durumda saçma bence kapak elindeyken para vermeye neden çalışıyorsun ki kapat sonra ver :)
Ahah :) Karttan geçirmek gerektiğinde içerden işlem yapılıyor ya o anlamda dedim :) Genelde bizimkiler direk gittiği için para ödemeye beklemek yemin ediyorum aklımın ucundan geçmedi :D :D

Bende çok şikayetçiyim bu olaydan...

Elimde dondurma var gibi tutuyorum, ulan yere koysan olmaz, selede düz değil durmuyor.

Onu tasarlayan mühendisi getiricen benzinciye, müsait bi tarafına sokucaksın.

Bende çok şikayetçiyim bu olaydan...

Elimde dondurma var gibi tutuyorum, ulan yere koysan olmaz, selede düz değil durmuyor.

Onu tasarlayan mühendisi getiricen benzinciye, müsait bi tarafına sokucaksın.
:) Acaba nasıl bir zihniyetle böyle bir tasarım yaptı yani koskoca HONDA bi tanecik o kapağı tutucak düzenek yapamadı mı :)

Ne abarttınız ufacık kapağı :D Sanki ağır silahlı çatışmanın ortasında benzin dolduruyosunuz. :pr: Akşam akşam malzeme çıktı :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar