Ne abarttınız ufacık kapağıSanki ağır silahlı çatışmanın ortasında benzin dolduruyosunuz.
r: Akşam akşam malzeme çıktı :mrgreen:
Ne abarttınız ufacık kapağıSanki ağır silahlı çatışmanın ortasında benzin dolduruyosunuz.
r: Akşam akşam malzeme çıktı :mrgreen:
Ben depo yanındaki ara bağlantı grenajına koyuyorum :cherry:
:mrgreen:
Valla aslında en mantıklısı öyle şehir içinde açık kullanırsınız şehir dışında kapalı kullanırsınızartçı koltuğuna koyuyorum bende bazen ya da elimde tutuyorum artçı koltuğu biraz oval olduğu için öyle ayarlayıp bırakınca düşmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
bu arada açılır kapanır plaka kullanan var mı.bir abim vfr 800'ü için almış ama takmamış bende geçen gün radardan 343 lira yiyince benim motora mı taksak dedik varsa bilgi vermek isteyen bekliyorum
Kedi yoksa içi miflonlu, su geçirmez, dikişsiz kaliteli bir branda al. Kedi varsa en ucuzundan al, yırtıldıkça değiştirirsin.arkadaşlar bana branda tavsiye eder misiniz ilk motorum daha elime geçmedi plaka ruhsat bekliyor yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar bana branda tavsiye eder misiniz ilk motorum daha elime geçmedi plaka ruhsat bekliyor yardımcı olursanız sevinirim.
Hayır benzin parasını içeriye girip ödeyen mi var arkadaşım açarım kapağımı doldurur adam kapatırım sonra çıkartıp parayı veririm kimsenin acelesi yok bu durumda saçma bence kapak elindeyken para vermeye neden çalışıyorsun ki kapat sonra ver![]()
evet harykont u takdir ediyorum. Bunda anlaşılmayacak birşey yok. Ben bi keresinde cbf de kapağı açtım anahtarı adama verdim. İçeri ödemeye gittim. geldiğimde adam benzin kapağını takamamış. anahtarı zorlucam diye yamultmuş. Çağırdım arkadaşı "bu ne birader" dedim. Abi kapatamadım diyo. "bırak ben kapatırım neden zorluyorsun ki şu anahtarın haline bak" dedim birşey diyemedi.
Kapağınızı açın eleman benzini doldursun. Kapatın. Ödemenizi yapın... o kadar.
Debriyaj maneti 43 TL... Fiyatlar güncellenmiş
Eski fiyatı ne kadardı?Debriyaj maneti 43 TL... Fiyatlar güncellenmiş