Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Beyler şu bakım meselesi; kitapçıkta her 12000de bakım yazıyor. Ben bir ara bu işe kafa takmıştım. Periyodik bakımlar yabancı kaynaklı kullanım klavuzlarında her 6000de yazıyor. Forumda kimi 3000, kimi 4000 bakımı diyor. Bu bilgilerin yanlış olma ihtimali var. Ben 3500de zincir gerdirmek için servise götürdüm motoru, gitmişken yağı da değiştirdim. Servisteki eleman da "Abi senin 6000de bakım var, o zaman yağ değişecek. Şimdi değiştirmene gerek yok ama sen bilirsin." demişti.

Beyler şu bakım meselesi; kitapçıkta her 12000de bakım yazıyor. Ben bir ara bu işe kafa takmıştım. Periyodik bakımlar yabancı kaynaklı kullanım klavuzlarında her 6000de yazıyor. Forumda kimi 3000, kimi 4000 bakımı diyor. Bu bilgilerin yanlış olma ihtimali var. Ben 3500de zincir gerdirmek için servise götürdüm motoru, gitmişken yağı da değiştirdim. Servisteki eleman da "Abi senin 6000de bakım var, o zaman yağ değişecek. Şimdi değiştirmene gerek yok ama sen bilirsin." demişti.

6,000 ı geçtim ben. 4000 de yağ + filitre değiştirdim. 8000e kadar devam.

Stop etme genel olarak yaşanıyor arkadaşlar, 11' de vardı bitti falan değil.

Çok nadir ve çok yüksek ihtimalle aşırı düşük hızlarda ve debriyaj çekiliyken yaşandığından hiçbir sorun oluşturmuyor.

Bende yaşadım bu durumu 20-30km gibi hızlarda, vites değiştirip debriyajı bıraktım doğal olarak, vurdurma gibi algılayıp çalışmaya devam etmek zorunda kaldı alet :mrgreen:

Birkerede 3-5km hızlarda yaşadım ozaman debriyajı bıraksamda yemedi tabi, marş basmak zorunda kaldım :mrgreen:

Yüksek süratte hiç yaşamadım, yaşayanıda duymadım :)

Küçük bi hondada ben aldım :)

Hayırlı olsun :)

__ Beyler servis bakım aralıkları "Honda CBR 250 R Kullanım Kılavuzu" nda ne yazıyorsa o dur, gerisi bayilerin uydurduğu yeni nesil elementler :)

Honda' yı arayıp sorabilirsiniz, 1000-12.000... diye gider, ara bakımlar keyfidir :cat:

Son düzenleme:
Küçük bi hondada ben aldım :) 5600km de
1000km bakımına girmiş bende alır almaz 6bine soktum erkenden.
Yağ yağ filtresi hava filtresi değişildi.Kısalar yanmıyordu ampulü kesmiş onuda değiştirttim.Bayada bi eğildim 180lira civarı.
Fakat garantimiz devam etsin mecbur
http://r1311.hizliresim.com/1h/l/unqun.jpg

Her 100 kilometrede cebine 10+ tl atıcak sanırım bu R6'ya göre... Kulağa hoş geliyor:p

Arkadaşlar benim motora sehpa alacağım. Sadece arkaya düşünüyorum. Öne de gerek var mı?

Her 100 kilometrede cebine 10+ tl atıcak sanırım bu R6'ya göre... Kulağa hoş geliyor:p

Felon egzozuda değiştirmişti, her 100 km de yaklaşık +20 lira olarak dönecek :mrgreen:

Kendi adıma düşününce 260km/h ile gitmekten çok daha büyük bir haz :queen:

ahaha evet o yönü iyi, olay sadece yakıt değil bakım masrafları özellikle can sıkanda bundada hayat yok bea :) deponun altı boş, evde kimse yok :queen:

Birde bu leylek ayağı gibi aynalarla nasıl sürüyorsunuz siz istanbul trafiğinde?

Ben R6yla YBR nin giremediği yerlere giriyordum aynalar pıt diye katlanabiliyordu.

Bunun aynalar hem leylek gibi hemde katlanmıyor alyanını biraz gevşeticem fakat bu böyle olmaz kısa RR aynası almak lazım

Arkadaşlar öncelikle merhabalar ben yeni katıldım ilk motorum olacak bugün bir bayiden anlaştık yüz yüze sıfır 250 r için 10.800 Kdv+ötv dahil plaka masrafları bana ait beyaz ve siyah renk seçimimi yapıp alacağım. Bir başka bayi ile telefonda görüşmem oldu ellerinde sadece siyah renk var. 10.750 kdv+ötv plaka + sigorta + ruhsat masrafları onlara ait ama sadece siyah varmış. Siyah olanı mı alayım beyaz almayı düşünüyordum teşekkür ederim beni andınlatacağınız cevaplar için

Bende buji değiştirdim motor gaz kestiğimde stop ediyordu sorun şimdilik buji gibi görünüyor.13.000i gördük :)

Motosikleti
VFR1200X
Arkadaşlar öncelikle merhabalar ben yeni katıldım ilk motorum olacak bugün bir bayiden anlaştık yüz yüze sıfır 250 r için 10.800 Kdv+ötv dahil plaka masrafları bana ait beyaz ve siyah renk seçimimi yapıp alacağım. Bir başka bayi ile telefonda görüşmem oldu ellerinde sadece siyah renk var. 10.750 kdv+ötv plaka + sigorta + ruhsat masrafları onlara ait ama sadece siyah varmış. Siyah olanı mı alayım beyaz almayı düşünüyordum teşekkür ederim beni andınlatacağınız cevaplar için

Bu anlaştığın bayiler hangi bayiler acaba? Renk seçimi zor iş.. Repsol gelmiş olsaydı ben onu tercih ederdim :cat:

Küçük bi hondada ben aldım :) 5600km de
1000km bakımına girmiş bende alır almaz 6bine soktum erkenden.
Yağ yağ filtresi hava filtresi değişildi.Kısalar yanmıyordu ampulü kesmiş onuda değiştirttim.Bayada bi eğildim 180lira civarı.
Fakat garantimiz devam etsin mecbur
http://r1311.hizliresim.com/1h/l/unqun.jpg

Mevsimler'den ''kış'' , fazla eğilme belin açık kalır üşütürsün yavrum...:queen:
Hayırlı olsun, grenaj'ları asphalt yüzü görmez inşaalllah...
:wiinkk:

---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:27 ----------

Stop etme genel olarak yaşanıyor arkadaşlar, 11' de vardı bitti falan değil.

Çok nadir ve çok yüksek ihtimalle aşırı düşük hızlarda ve debriyaj çekiliyken yaşandığından hiçbir sorun oluşturmuyor.

Bende yaşadım bu durumu 20-30km gibi hızlarda, vites değiştirip debriyajı bıraktım doğal olarak, vurdurma gibi algılayıp çalışmaya devam etmek zorunda kaldı alet :mrgreen:

Birkerede 3-5km hızlarda yaşadım ozaman debriyajı bıraksamda yemedi tabi, marş basmak zorunda kaldım :mrgreen:

Yüksek süratte hiç yaşamadım, yaşayanıda duymadım :)

Hayırlı olsun :)

__ Beyler servis bakım aralıkları "Honda CBR 250 R Kullanım Kılavuzu" nda ne yazıyorsa o dur, gerisi bayilerin uydurduğu yeni nesil elementler :)

Honda' yı arayıp sorabilirsiniz, 1000-12.000... diye gider, ara bakımlar keyfidir :cat:

Algılama^^ derken ; beyni var mı ki bu ''hayvan''nın...??

Arkadaşlar bende 2013 siyah cbr 250 var aranıza yeni katılıyorum.Sizce cbr 300 ün çıkması bizi nasıl etkileyecek ? Parçalar olsun veya servis olsun bi sıkıntı yaşayabilirmiyiz ? Hodna cbr 250r ye yardımı keser mi ?

Arkadaşlar bende 2013 siyah cbr 250 var aranıza yeni katılıyorum.Sizce cbr 300 ün çıkması bizi nasıl etkileyecek ? Parçalar olsun veya servis olsun bi sıkıntı yaşayabilirmiyiz ? Hodna cbr 250r ye yardımı keser mi ?

Cbr 300r TR'ye kesin gelmeyecek....250r'ye devam...
Sıkıntı yok....:wiinkk:

Arkadaşlar benim motora sehpa alacağım. Sadece arkaya düşünüyorum. Öne de gerek var mı?

Buberk bir yerden daha mantıklı cevap aldım istanbul
10.750 sadece siyah var anahtar teslim kdv ötv ruhsat sigırta dahil
11.150 beyaz bar bunlarda anahtar teslim dv ötv ruhsat sigırta dahil
Peşin ödeme siyah iyi olmaz mı kafamı karıştırıyorlar kimş beyaz diyor kimi siyah

bende siyah aldım zevkler ve renkler tartışılmaz diyorum gönlünden geçen renk neyse onu al bence :)

O zaman cbr 250 nin kasa değiştirmemesi için dua edelim:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------

Bu arada yamaha da 250cc motpr çıkarcakmış heralde bilgisi olan var mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar