herkese meraba arkadaşlar. 2 motor arasında kararsız kaldım yardımcı olursanız sevınırım. yzf 2013 125 modeli ve cbr 250 2013 modeli arasında gidip geliyorum. ortalama ikisinin yakıt durumları nasıldır?
- Uzun süre nasipse kullanmak niyetindeyim. yzf 9.500 herşey dahil cbr 10.900 dediler. Cbr 250 için belirli bi hızı geçince titreşim sorunu var dediler cogu kişi bundan şikayetçi felanmış sizde nasıl durumlar? yzfnin görünüşü güzel ben buradayım diyor. güzel bi kıza benziyor ama içi boş gibi. cbr 250 en azından 250 cc bi üst kademe arada 1 bin tl kadar var düşünmüyor degilim.
son olarak sahip oldugunuz motora göre degilde karşılaştırma olarak bilgi verirseniz ona göre karar verip yakın zamanda almak niyetindeyim.
Kardeşim ben 1 hafta önce HONDA CBR 250R aldım. Honda CBF 150 vardı bende sattım bunu aldım. Gayet memnunum. Tork, Hız performansı mükemmel. Seni her şekilde memnun bırakacağnın garantisini verebilirm. YZF Daha çok sport bir motor. Belin ağrır arkadaşın dediği gibi. CBR ilk aldığımda 170 km yol yaptım. Gayet rahat geldim. Hiçbir yerimde ağrı yoktu. Kollarımada yük binmedi. Hız olarak 100 ün altına düşmüyorsun. 6. vites de 100-130 arası yolun eğimine göre hızın değişiyor ama 100 ün altına kesinlikle inme yok. YZF nin yaptığı son hız 130. Neticede 125 seni yolda yorar. ama CBR da sığıştığın an vites düşürüp asıldığın anda kaçma ihtimalin var. 125 de bunu yapamazsın arabaların kurbanı olursun korna sellektör başını ağrıtır. Hiç düşünme tercihin 250R olsun. Titreşim abartılacak kadar değil. Tek silindir sonuçta bu çift silinmdir bir motor değil. Haliyle yakıtı da sana avantaj sağlıyor. Segment atla artık. 125 lerde gezmeyi bırak. YZF 125 başlangıç için motora yeni başlayanlar için üretilmiş Acemiler için.
BEN OLSAYDIM;
YZF için alma nedenim : "Şehir içi kısa mesafede performans ve görüntü. Gözlerin üzerinde olacağı bir görüntü. Kırmızı ışıkta dikkat çekmesi. Yakıt 100 km de 2.8-3 litre. Son hız 130 (Arkadaşlarımda var dedikleri rakam bu.)
CBR 250R için alma nedenim : "Şehirler arası uzun mesafede tatmin edici güç, ve görüntü. Şehir içi kolay kullanım. Sele de ki rahatlık tam sport olmaması.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
Kardeş ikinci el aldım kullanım kılavuzu yokmuş. Aldığım adama sordum. Nerede bilmiyorum dedi.