@seigen Ben araştırmışmıydım, biri mi bana söylemişti hatırlamıyorum DID değildi,belki cbr250 ile farklıdır ya da ben yanlış hatırlıyorum.Ama benim zincirin kötü durumda olduğunu biliyorum
(düzenli yağlayıp temizlemem rağmen) Benim alacağım da DID ya da bir marka daha vardı,şu an hatırlamıyorum.Yapacağım zaman Gökhan halleder zaten.
@Çgty benim değiştireceğim yer belli zaten,sen kesin değiştireceksen Gökhan a söylerim mümkünse gelirsin ya da sana direk modeli söyler,adresi de söyler belki kendi gönderir.Hallederiz yani,sen kesin değiştiriyormusun?(vida kaynak filan varsa kulağa sıkıntılı gibi geliyor,gereken kim kırdı
) Vida yı tam kafamda canlandıramıyorum ama kolay hallederiz gibi geliyor.Yine hasanpaşada bir cıvatıcı bilmemne diye bir adam vardrı
Adamda vida üzerine eksik hiçbirşey yoktu
@Çgty benim değiştireceğim yer belli zaten,sen kesin değiştireceksen Gökhan a söylerim mümkünse gelirsin ya da sana direk modeli söyler,adresi de söyler belki kendi gönderir.Hallederiz yani,sen kesin değiştiriyormusun?(vida kaynak filan varsa kulağa sıkıntılı gibi geliyor,gereken kim kırdı