hocam siz 60-90 arasımı takıldınız o değer o hızlarda olur arada bi 200km yapsan o değer 7-8-9![]()
hayır tabı kı
bu degerın ıcınde ; 10 defaya yakın focaya gıdıp gelme var. yanı 2kısı ve en fazla 20-30 km yapabıldıgım yakabılecegın en fazla yakıt demek,bu surus tarzı ıcın s.ıcı olarak.
seferhısar turumuz var.oaraya gıderken arada 150-160 yaptım ama genel olarak 80-110 arası takıldık. orada donuste trafık cektık 15-20dk.
bı de motor aldıktan sonra focaya gelısım var.o da 90-110 arası.
11000 devırı gecmedım sımdıye kadar.
aldıgım arkadas da uzunda 5e kadar dustugunu ,sehırıcı en fazla 9 cıvarı yaktıgını soylemıstı.
(uzun sure 60la gıdemezsın bu motorda.hararet hemen fırlar.100-110 gıtmen lazımkı hararet 75 cıvarı kalsın.)
fazla mı geldı andac![]()
ben zaten senede 3000 bılemedın 4000yapan adamım.
4000km de 3.5 degıl 7 yaktı dıyelım.
140lıtre degıl 280lıtre yakacagım.senede bana gıren fark 650tl.kı bu maxımum degervergısı arasında 50tl fark var. servısı arasında da 150 degıl 450 versem, 1000tl fark olur
helalı hos olsun hehehe
bide senin kullanımında 100 km 6,2 lt çıktıysa harbiden hayırlı işler modu oluyor
sen zaten hesabını yapmışsın hacı güle güle kullandaha ne olsun ben yerimden memnunum bide ayağım iyileşsin daha motorun durumunu net bilmiyorum kazadan sonra
![]()
Yeni cbr 250 kullanıcısıyım,ön cam titremesinin bir çözümü var mı acaba birde 9.000 km deyim lastikler hiç hoşuma gitmiyor değiştirmeli miyim ?
herkse selamlar iyi akşamlar
forumları okumaktan sahibinden de motorlara bakmaktan gözlerime kıramp girdi
sonunda honda cbr 250 r almaya karar verdim
bu sederde sıfır mı ikinci el mı ona karar veremedim
8 bin liraya sizce ikinci el almaya değer mı yoksa 9 bin küsür verip sıfır mı
bilgiye sahip olanlar el cevap lütfen
Ben olsam, ta ilk sayfadan başlayıp 630 sayfayı okurdum, keyfin dibine vura vura. Emin ol çok çok büyük faydasını görürsün
CBR 250 hakkında bukadar derin bilgi kaynağına da herhalde başka hiçbiyerden ulaşılmaz![]()
arkadaşlar cbr in çin malı çakması ülkemize gelmiş yanlış anlamayın polemik yaratmak için söylemiyorum buradan bir arkadaş inşallah getirirler demişti de ondan yazayım dedim..