Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar cbr250r ile 100-120 km hızlarla seyir halinde seyehat edildiğinde 100 km'de ne kadar yakıyor? Tam dolu depo (Yanılmıyorsam yedek dahil 13 litre alıyordu) ile şehir içi ve şehir dışı olmak koşuluyla kaç km gidiyor?

Günaydın arkadaşlar...
Dosyayı kurstan aldım 2 gündür emniyet müdürlüğünden e-randevu almaya çalışıyorum ama boş.
Bu randevuyu almak için bi sistem geliştiren varsa yada bana bu konuda yardımı dokunacak bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Günaydın arkadaşlar...
Dosyayı kurstan aldım 2 gündür emniyet müdürlüğünden e-randevu almaya çalışıyorum ama boş.
Bu randevuyu almak için bi sistem geliştiren varsa yada bana bu konuda yardımı dokunacak bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
Şimdiden teşekkür ediyorum.

randevusuz gidebilirsin, şimdiye almıştın ehliyeti sanırım..

erro
teşekkürler. ama senin şehir ankara görünüyo. istanbulda yedirebilirmiyiz acaba.
bi telefon edip onaylatıcam. dediğin gibiyse duacınım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------

Şimdi görüştüm emniyetle. randevu alıp çıktısını dosyaya koyup gelmezsen çayımızı içer gidersin dedi valla.
Yardım gerek arkadaşlar. fikri olan paylaşsın lütfen.

erro
teşekkürler. ama senin şehir ankara görünüyo. istanbulda yedirebilirmiyiz acaba.
bi telefon edip onaylatıcam. dediğin gibiyse duacınım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------

Şimdi görüştüm emniyetle. randevu alıp çıktısını dosyaya koyup gelmezsen çayımızı içer gidersin dedi valla.
Yardım gerek arkadaşlar. fikri olan paylaşsın lütfen.

Sabah 09:00'da sistem güncelleniyor. 9'dan sonra 5'er dk ara ile denersen randevu alabilirsin.

flashdance
teşekkür ederim. Arka kapı yok anlaşılan. Tırmalaya tırmalaya alıcaz randevuyu.
ilgi alakaya teşekkür ederim. tekeriniz düz bassın. yakında görüşürüz.

Arkadaşlar cbr250r ile 100-120 km hızlarla seyir halinde seyehat edildiğinde 100 km'de ne kadar yakıyor? Tam dolu depo (Yanılmıyorsam yedek dahil 13 litre alıyordu) ile şehir içi ve şehir dışı olmak koşuluyla kaç km gidiyor?
3-3.2 litre yakar.13 litre deposu var.1 depoyla ne gider gerisini sen hesapla.

tuc

Öğrenci adamı motora bindirtmeyecekler nedir bu 4,92 olduydu allahtan 4,60 lara geri çekmişlerdi bu sefer 5 tlyii görecek gibi :salut:

Ben okula git gel 5.5 lira felan yakıyorum. Toplu Taşıma ile gitsem 3 vesait yapmam lazım ki deli bir zaman kaybı otobüs 1TL (öğrenci akbili) Metrobüs(40krş aktarma) Bide Minibüse biniyon 1.5TL'de o alıyormuş etti mi sana sadece gidiş 2.90TLx2 :) Toplutaşıma daha pahalı arkadaş bide o kadar ezilcen ömründen öbür gitcek yollarda :)

selam arkadaşlar uzun zamandır foruma girmiyordum, umarım herkes iyidir, sezon açılsın görüşürüz inşallah :)

ızmır tayfası yarın oglen 2'de mavısehırde bulusuyoruz :) sonra haber vermedın etmedın demesın kımse :)

Karşıyaka Parçalı zamanla çok bulutlu 6 17
Konak Parçalı zamanla çok bulutlu 7 16
Foça Parçalı zamanla çok bulutlu 8 17

dıye gordum ben ama? :)

selam arkadaşlar uzun zamandır foruma girmiyordum, umarım herkes iyidir, sezon açılsın görüşürüz inşallah :)

arkadaşım gider misin forumdan, bu nedir ya , forumu "sezon" açılışı yaklaştığında hatırlayan üye istemiyoruz olm burda,,, zaten hiç takan olmamış mesajını :king: :cherry:

Aliiii araba noldu ? :p ::146::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar