Günaydın arkadaşlar...
Dosyayı kurstan aldım 2 gündür emniyet müdürlüğünden e-randevu almaya çalışıyorum ama boş.
Bu randevuyu almak için bi sistem geliştiren varsa yada bana bu konuda yardımı dokunacak bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
erro
teşekkürler. ama senin şehir ankara görünüyo. istanbulda yedirebilirmiyiz acaba.
bi telefon edip onaylatıcam. dediğin gibiyse duacınım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------
Şimdi görüştüm emniyetle. randevu alıp çıktısını dosyaya koyup gelmezsen çayımızı içer gidersin dedi valla.
Yardım gerek arkadaşlar. fikri olan paylaşsın lütfen.
3-3.2 litre yakar.13 litre deposu var.1 depoyla ne gider gerisini sen hesapla.Arkadaşlar cbr250r ile 100-120 km hızlarla seyir halinde seyehat edildiğinde 100 km'de ne kadar yakıyor? Tam dolu depo (Yanılmıyorsam yedek dahil 13 litre alıyordu) ile şehir içi ve şehir dışı olmak koşuluyla kaç km gidiyor?
mgm izmirde yarın sağanak yağış gösteriyor yahuuızmır tayfası yarın oglen 2'de mavısehırde bulusuyoruzsonra haber vermedın etmedın demesın kımse
![]()
Birden inmesin yağmurKarşıyaka Parçalı zamanla çok bulutlu 6 17
Konak Parçalı zamanla çok bulutlu 7 16
Foça Parçalı zamanla çok bulutlu 8 17
dıye gordum ben ama?![]()
ılk defa yagmur tecrubem oluro degıl de ısınız yoksa erken bulusalım zaten
![]()
selam arkadaşlar uzun zamandır foruma girmiyordum, umarım herkes iyidir, sezon açılsın görüşürüz inşallah![]()