evet artık ne bulacaklar çok merakda etmiyorum şahsenegzoz ve çanta derken bakalım sıra neye gelecek, ilk yardım setiyle yangın söndürücü yok diye de ceza yazmaya başlarlar yakında...
evet artık ne bulacaklar çok merakda etmiyorum şahsenegzoz ve çanta derken bakalım sıra neye gelecek, ilk yardım setiyle yangın söndürücü yok diye de ceza yazmaya başlarlar yakında...
bu arada motor freni ile yavaşlamayı yüksek devirlerde ani olarak gazı kapatırsan arka teker kitleme yapıyo..ilk zamanlarımda benim de başıma geldi...gazı aniden kapatmamalısın ya da eşanlı olarak debriyajı çekmelisin...araçları yakından takip etmek ani frenaja neden olabiliyo...
Merabaa kardeşlerimRKS başlığından tamamen bilgi amaçlı gelmiş bulunmaktayım :queen:
Şey sorim size CBR ciler;
ön tarafta, yağmurlu havalarda falan ayaktan dize kadar su atıyomu, ıslatıyomu giysinizi ?
grenajlar suyun gelmesini engelliyor mu diye sorayım dedim ...
motor frenini kaygan yol şartları olmadıkça kullanmamak lazım.
kombine şekilde frenleri sıkmaya çalışılmalı.
fren balataları motor parçalarından ucuzdur
motor hemen eskiyecek değil amayinede dikkat etmek lazım. ( bi yerde okumuştum bunu )
bi kaç kere yağmurda denk geldim ıslanmadığını söyleyebilirm
kompresyona mecbur kalmadıkça başvurmamak lazım tabi...
selam arkadaslar cbr 250 r siparis verdim bu gün veya yarın gelir dediler motorun lastiklerinden memnunmusunuz ?
Teşekkürler o zaman değiştirmek gerekir ama ön yargılıda olmak istemiyorum sürünce yazıcam burayaben memnun değilim, başka lastik kullanıp memnun olanlar var, geçmiş mesajlarda bu konu çok tartışıldı
yaşıyorsun valla, Konya'da Havzan etliekmeğe gidin ama Havzan'daki şubesine, fırın kebap için de Hacı Şükrü'yü tavsiye ederim, Nalçacı tarafında ,kazasız belasız yolculuklar.slm arkadaşlar, yarın sabah yollara düşüyoruz ekip şu şekilde Ben, Zenon, Chronix, UNdocab, gezide ilk durak Kapadokya, Aladağlar, Konya, Antalya sonrasında Fethiye, Marmaris, Muğla, İzmir, Bandırmadan da dönüş yolu olacak. şimdiden herkese iyi bayramlar keyifli sürüşler görüşmek üzere![]()
selam arkadaslar cbr 250 r siparis verdim bu gün veya yarın gelir dediler motorun lastiklerinden memnunmusunuz ?
Merabaa kardeşlerimRKS başlığından tamamen bilgi amaçlı gelmiş bulunmaktayım :queen:
Şey sorim size CBR ciler;
ön tarafta, yağmurlu havalarda falan ayaktan dize kadar su atıyomu, ıslatıyomu giysinizi ?
grenajlar suyun gelmesini engelliyor mu diye sorayım dedim ...
motor frenini kaygan yol şartları olmadıkça kullanmamak lazım.
kombine şekilde frenleri sıkmaya çalışılmalı.
fren balataları motor parçalarından ucuzdur
motor hemen eskiyecek değil amayinede dikkat etmek lazım. ( bi yerde okumuştum bunu )
valla ben acemiyim 3 hafta kadarda motor garajda yattı sadece lastik basıncı düşmüş olabilir ama dün ıslak yolda bayağı sürdüm ne kaydı ne sorun yarattı hiç problem çıkarmadı belki aşırı dikkatli gidip fazla hız yapmadığım içindir belki lastik basıncı düşmüşse eğer ondan dolayıdır ama ben beğendim lastikleri kuru yolda da dikkatli olduktan sonra pek sorun çıkarmadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
daha dün denedim yollar ıslaktı motor resmen pislik içinde ama sadece sürücünün ayakkabısına ufak ufak su damlaları geliyor geriye kadar hiçbiyere birşey gelmiyor ama motorun hertarafına kadar çamur sıçramış
slm arkadaşlar, yarın sabah yollara düşüyoruz ekip şu şekilde Ben, Zenon, Chronix, UNdocab, gezide ilk durak Kapadokya, Aladağlar, Konya, Antalya sonrasında Fethiye, Marmaris, Muğla, İzmir, Bandırmadan da dönüş yolu olacak. şimdiden herkese iyi bayramlar keyifli sürüşler görüşmek üzere![]()
dostum senin aynalar iyi duruyordu , ebayden mi almıştın ? kaça gelmişti ?600RR Aynası almanı tavsiye ederim.Ben görüş açısında büyük bi kayıp yaşamamıştım.Ama alabiliyosan orjinal al.piyasadaki 60 tl ye satılanlar ayar tutmuyo
dostum senin aynalar iyi duruyordu , ebayden mi almıştın ? kaça gelmişti ?
35 $ kargo dahil ama gorus acisi diye bisey kalmiyo