Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merabaa kardeşlerim :) RKS başlığından tamamen bilgi amaçlı gelmiş bulunmaktayım :queen:

Şey sorim size CBR ciler;

ön tarafta, yağmurlu havalarda falan ayaktan dize kadar su atıyomu, ıslatıyomu giysinizi ?

grenajlar suyun gelmesini engelliyor mu diye sorayım dedim ...

bu arada motor freni ile yavaşlamayı yüksek devirlerde ani olarak gazı kapatırsan arka teker kitleme yapıyo..ilk zamanlarımda benim de başıma geldi...gazı aniden kapatmamalısın ya da eşanlı olarak debriyajı çekmelisin...araçları yakından takip etmek ani frenaja neden olabiliyo...

motor frenini kaygan yol şartları olmadıkça kullanmamak lazım.

kombine şekilde frenleri sıkmaya çalışılmalı.

fren balataları motor parçalarından ucuzdur :)

motor hemen eskiyecek değil ama :) yinede dikkat etmek lazım. ( bi yerde okumuştum bunu )

Merabaa kardeşlerim :) RKS başlığından tamamen bilgi amaçlı gelmiş bulunmaktayım :queen:

ön tarafta, yağmurlu havalarda falan ayaktan dize kadar su atıyomu, ıslatıyomu giysinizi ?

motor hemen eskiyecek değil ama :) yinede dikkat etmek lazım. ( bi yerde okumuştum bunu )

bi kaç kere yağmurda denk geldim ıslanmadığını söyleyebilirm

kompresyona mecbur kalmadıkça başvurmamak lazım tabi...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi kaç kere yağmurda denk geldim ıslanmadığını söyleyebilirm

kompresyona mecbur kalmadıkça başvurmamak lazım tabi...

vay anasını sayın seyirciler.

bir daha alırsam artık grenajlı motor alacayim.

bizimkiler baya bildiğin çıplak aakü

her taraf sırıl sıklam. bot yağmurluğu var, giymek çıkarmak zulüm.

kışın yol yapmak için;

giyinmek 20 dkk, gideceğin yere ulaşmak 25 dkk, nebula

slm arkadaşlar, yarın sabah yollara düşüyoruz ekip şu şekilde Ben, Zenon, Chronix, UNdocab, gezide ilk durak Kapadokya, Aladağlar, Konya, Antalya sonrasında Fethiye, Marmaris, Muğla, İzmir, Bandırmadan da dönüş yolu olacak. şimdiden herkese iyi bayramlar keyifli sürüşler görüşmek üzere :)

slm arkadaşlar, yarın sabah yollara düşüyoruz ekip şu şekilde Ben, Zenon, Chronix, UNdocab, gezide ilk durak Kapadokya, Aladağlar, Konya, Antalya sonrasında Fethiye, Marmaris, Muğla, İzmir, Bandırmadan da dönüş yolu olacak. şimdiden herkese iyi bayramlar keyifli sürüşler görüşmek üzere :)
yaşıyorsun valla, Konya'da Havzan etliekmeğe gidin ama Havzan'daki şubesine, fırın kebap için de Hacı Şükrü'yü tavsiye ederim, Nalçacı tarafında ,kazasız belasız yolculuklar.

tuc

selam arkadaslar cbr 250 r siparis verdim bu gün veya yarın gelir dediler motorun lastiklerinden memnunmusunuz ?

valla ben acemiyim 3 hafta kadarda motor garajda yattı sadece lastik basıncı düşmüş olabilir ama dün ıslak yolda bayağı sürdüm ne kaydı ne sorun yarattı hiç problem çıkarmadı belki aşırı dikkatli gidip fazla hız yapmadığım içindir belki lastik basıncı düşmüşse eğer ondan dolayıdır ama ben beğendim lastikleri kuru yolda da dikkatli olduktan sonra pek sorun çıkarmadı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------

daha dün denedim yollar ıslaktı motor resmen pislik içinde ama sadece sürücünün ayakkabısına ufak ufak su damlaları geliyor geriye kadar hiçbiyere birşey gelmiyor ama motorun hertarafına kadar çamur sıçramış

valla ben acemiyim 3 hafta kadarda motor garajda yattı sadece lastik basıncı düşmüş olabilir ama dün ıslak yolda bayağı sürdüm ne kaydı ne sorun yarattı hiç problem çıkarmadı belki aşırı dikkatli gidip fazla hız yapmadığım içindir belki lastik basıncı düşmüşse eğer ondan dolayıdır ama ben beğendim lastikleri kuru yolda da dikkatli olduktan sonra pek sorun çıkarmadı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------

daha dün denedim yollar ıslaktı motor resmen pislik içinde ama sadece sürücünün ayakkabısına ufak ufak su damlaları geliyor geriye kadar hiçbiyere birşey gelmiyor ama motorun hertarafına kadar çamur sıçramış

Giysilerde en ufak bir kirlenme olmadı. Fakat hazırlıksız olarak yağmura yakalandığım için krem rengi bez ayakkabımın ön tarafı simsiyah olmuştu . Ayrıca Artçı kız arkadaşımında ayakkabısının bilek kısmı bi o kadarda lekelenmişti. Onun dışında pek kirlettiğini söyleyemem.

---------- Post added at 19:53 ---------- Previous post was at 19:50 ----------

Antalya'ya geldiğinizde kesinlikle bekliyorum... :)

---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:53 ----------

Ayrıca arkadaşlarım , abilerim. Ben motoru aldığımdan beri ( yaklaşık 1.5 - 2 ay oldu ) sürekli 97 oktan kullanıyorum. Motoruma karşı bi zararı var mıdır ?

arkadaslar babamı ikna edersem Cbr 250R alıcam otoseverde 10300 dedi adam plaka falan hersey dahilmis nakitde 10bin falan diyo ama indirirler yani alıcagım gun benim sorucagim sey sizce hangi renk daha iyidir 2. elde en hızlı giden renk Genelde siyah görüyorum tercihlerinizi Sölerseniz sevinirim :queen: birde plastik parçaları degiştirererk renk degişrmi

Bu aynalar iyimis goruntu olarak. Ama gorus acisi da onemli tabi. Kullananlar ne diyor ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar