elf i bi kaç kere kullandım ybr 125 te özellikle 15-50 si motora çok iyi geldi vitesler yağ gibi geçiyordu..gulf ü de sadece duydum hiç kullanmadım..Merhabalar arkadaşlar; Elf marka motorsiklet yağı ile Gulf marka motorsiklet yağı hakkında bilgisi olan var mı ? nasıl yağlardır. bizim motorlara uygun mudur ? Bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu ? vereceğiniz bilgiye göre akşam motorun yağını değiştireceğim.
önümüz kış dediğin gibi 10-40 daha etkili olur..2 litre yağım var onalr bitince castrol 10-40 yağını buldum madeni yağ 4 litre 50 gayme..Yorumun için saol arkadaşım ama cbr 250r için uygun olan yağ 4 T 10 40 diye biliyorum.
Bugün sabah orjinal egzozu geri taktım. Çünkü dönemin başlamasıyla her gün kullanmaya başladım. Gürültülü hali fazla dikkat çekiyordu. Yüksek sese karşı hassas biriyim, hatta sırf bu yüzden en sessiz kasklardan birini kullanıyorum. Two bros egzozun sesi rüzgar sesini bastırıyor. Bu da uzun yolda insanı yoruyor. Egzoz değiştirecekler kendi maruz kalacakları gürültüyü de düşünsün.
Neyse tabi orjinale dönünce hızlanma zayıfladıale:, attan inip eşeğe binmiş gibi oldum. Alışkın olduğum için bu kadar fark olduğunu düşünmemiştim. Ses azalması da yine anında fark etti, sol şeritteki araçlar yol veriyordu, bugün 1-2 istisna hariç yol veren olmadı
.
ben honda cbr 250r alıcam pesin fiyata sizce kaca verirler 9900 liste fiyatı
Bugün sabah orjinal egzozu geri taktım. Çünkü dönemin başlamasıyla her gün kullanmaya başladım. Gürültülü hali fazla dikkat çekiyordu. Yüksek sese karşı hassas biriyim, hatta sırf bu yüzden en sessiz kasklardan birini kullanıyorum. Two bros egzozun sesi rüzgar sesini bastırıyor. Bu da uzun yolda insanı yoruyor. Egzoz değiştirecekler kendi maruz kalacakları gürültüyü de düşünsün.
Neyse tabi orjinale dönünce hızlanma zayıfladıale:, attan inip eşeğe binmiş gibi oldum. Alışkın olduğum için bu kadar fark olduğunu düşünmemiştim. Ses azalması da yine anında fark etti, sol şeritteki araçlar yol veriyordu, bugün 1-2 istisna hariç yol veren olmadı
.
ben bizim aynalardan görsel olarak utanıyorum desem yeridir , değiştirmek istiyorum. önerisi olan var mı ? nerden bakılır alınır hangisi yakışır ?