Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Evet arkadaşlar sevgili Uthc yani Alper nihayet haftalarca çektiği sitresten kurtuldu:cherry: İstanbuldan CBR 250 R sini alıp kamyona yükleyip Trabzon yolunu tuttu şu an Bolu dağı karga sekmez mevkiinde seyretmekteler Trabzon motorcularına Ve Türkiye CBR 250 R dünyasına duyurulur.:cherry: Hayırlı uğurlu olsun tekeri daima düz bassın:cat:

Son düzenleme:
Ali geçmiş olsun tekrar, dediğin gibi ufak şeyler adamın daha çok sinirini bozuyor.
Bu problemi bir arkadaş daha yaşamıştı sanırım. Hallolmasına sevindim.
Ama bunun yağmur suyundan olacağını sanmam. Ben kar hariç bütün hava koşullarında kullanıyorum.
Dünya kadar yağmur yedi bugüne kadar, henüz bir problem yok.

Bende henüz son hız olarak en son 165 gördüm, daha giderdi ama basmadım. Rodajım bitmemişti o zaman.
Ondan sonrada deneyemedim henüz. Sabit 160'la gitmek zorlayabilir sanki.
Motora her geçen gün daha da ısınıyorum. Sanki tam benim için üretilmiş.
Şehiriçi içi en ideal motosiklet diyebilirim. Yakıtı, manevraları ve konforu çok iyi.

Bir şey soracağım, bu WD40'ı her türlü yağlamada kullanabilirmiyiz.
Mesela, debriyaj ve gaz kollarının yağlanmasında?

Kendi sorumun cevabını vereyim :p
Şöyle bir yazı buldum bununla ilgili;

WD-40 - DOST MU YOKSA DÜŞMAN MI?

wd 40 ii b,r yağlayıcıdır kontağı debriyaj teli vs vs. yeri yağlayabilirsin rahatlatır

Evet arkadaşlar sevgili Uthc yani Alper nihayet haftalarca çektiği sitresten kurtuldu:cherry: İstanbuldan CBR 250 R sini alıp kamyona yükleyip Trabzon yolunu tuttu şu an Bolu dağı karga sekmez mevkiinde seyretmekteler Trabzon motorcularına Ve Türkiye CBR 250 R dünyasına duyurulur.:cherry: Hayırlı uğurlu olsun tekeri daima düz bassın:cat:

hayırlı olsun arkadasa, gormuştum arkadasın motoru bayide Pazartesi. yarın inşallah ben de teslim alacağım.

Benim motorda çok garip bişey oldu 1,5 ay önce filan.Hava da soğuktu baya.Tuzla'dan kaptırdım bostancı ya doğru,hararetim 3 çizgiyken yolda 2 ye düştü bi an.
:D:D

Tam denk geldi bu havalarda tam rodajlık hava işte 1 hafta sonra finallerim bitiyor bi Edirne yaparım ordanda Bursa motoru pek ısıtmadan cillop gibi rodaj :D

ben yokus assagı ınerken 3 dısten 1 dıse dustu basta
sonrada oda gıttı
motor buz gıbı gıdıyordu

wallahi bilemeyecegim
yokus assagı ne zaman gitsem motor soguveriyor hemen
cbr 125 konusuna yazmıstım normal mi diye cevap gelmemıstı

175 km gördüm hocammm 180 de red line a giriyor

175'e kadar gördüyseniz 180'de red line girdiğini nereden biliyorsunuz :) ?

150 rahat 160ta redline giriyor diye duydum bende kullanan arkadaşlardan.

3 gün önce 165 yaptım ve Red Line 'da değildi 9-10bin aralığında idi.

Bu motor 180 görür mü bilmem. Önemli olan düzyolda gaz açınca çok zorlamadan kaç km hız yaptığıdırki bence bu hızda 155km/h dir diye düşünüyorum. Üzeri zorlama olur.

günaydın arkadaslar,
bugun kismetse cbr250 motorumu umraniye dnb motordan teslim alıp cekmekoye en fazla 10 km bir mesafeye evime getireceğim.
sorum; bildiginiz gibi su anda yağmur yağıyor istanbulda. sıfır lastiklere sorun yasar miyim? bir de güzergahı bilen varsa polis falan oluyor mü? ehliyeti henüz almadım.

Motosikleti
Honda Crf250L
Ali geçmiş olsun tekrar, dediğin gibi ufak şeyler adamın daha çok sinirini bozuyor.
Bu problemi bir arkadaş daha yaşamıştı sanırım. Hallolmasına sevindim.
Ama bunun yağmur suyundan olacağını sanmam. Ben kar hariç bütün hava koşullarında kullanıyorum.
Dünya kadar yağmur yedi bugüne kadar, henüz bir problem yok.

Bende henüz son hız olarak en son 165 gördüm, daha giderdi ama basmadım. Rodajım bitmemişti o zaman.
Ondan sonrada deneyemedim henüz. Sabit 160'la gitmek zorlayabilir sanki.
Motora her geçen gün daha da ısınıyorum. Sanki tam benim için üretilmiş.
Şehiriçi içi en ideal motosiklet diyebilirim. Yakıtı, manevraları ve konforu çok iyi.

Bir şey soracağım, bu WD40'ı her türlü yağlamada kullanabilirmiyiz.
Mesela, debriyaj ve gaz kollarının yağlanmasında?

Kendi sorumun cevabını vereyim :p
Şöyle bir yazı buldum bununla ilgili;

WD-40 - DOST MU YOKSA DÜŞMAN MI?

WD-40 ı sırf yağlamak için kullanılmanı önermiyorum Can. Yağlama özelliğinden pek birşey beklememek lazım.. Daha çok pas, kir ve sıkışmış civatalar için kullanıyorum ben..cbr 125 imde metal kısımlara sürerdim paslanmasın diye..parlakta görünürdü:)

günaydın arkadaslar,
bugun kismetse cbr250 motorumu umraniye dnb motordan teslim alıp cekmekoye en fazla 10 km bir mesafeye evime getireceğim.
sorum; bildiginiz gibi su anda yağmur yağıyor istanbulda. sıfır lastiklere sorun yasar miyim? bir de güzergahı bilen varsa polis falan oluyor mü? ehliyeti henüz almadım.

Sıfır lastikler ilk 300-400 km kuru havada bile yeterince tehlikelidir. Yağmurda risk almaya gerek yok bence. Benim motoru aldığım yer Kendi panelvan araçları ile kapıma geitirdiler. mesafe kısaydı 5 km ama hiç elimi sürmedim. Sonrada 1 ay yatmıştı zaten Hava yüzünden. Getirdikeri gün yağmur falanda yoktu.

10 km yi bizahmet getirsinler...

Motosikleti
Honda Crf250L
günaydın arkadaslar,

hayırlı olsun..yavaş gidildikten sonra sorun yaşanacagını düşünmüyorum..ne kadara anlaştınız?

Benimde cıbırdan ilk fotolar.

Cbr'cılar yanlız bırakmadı bugünde :)

Bugünde plakayı hallettim yarım günde işim bitti.
Alışmak 2-3 günümü alcak sanırım dün 50km sürüş yaptım garip geliyo 660'dan sonra oturuş pozizyonu :)

Hayırlı olsun, kazasız belasız bin inşallah.
Tam karakaçan gibi duruyor :p

günaydın arkadaslar,

Sizede hayırlı olsun, yağmurda dikkat edin lastikler çok kayıyor, ben dün küçük bir virajda kaydım. Az kalsın düşüyordum.

Arkadaşlar bu lastikleri kesinlikle değiştirmek lazım. İlk fırsatta değiştireceğim. Bu üçüncü düşme tehlikem.
Ya michelin ya da Pirelli Sport Demon alacağım. Çok huzursuz kullanıyorum bu havalarda.

WD-40 ı sırf yağlamak için kullanılmanı önermiyorum Can. Yağlama özelliğinden pek birşey beklememek lazım.. Daha çok pas, kir ve sıkışmış civatalar için kullanıyorum ben..cbr 125 imde metal kısımlara sürerdim paslanmasın diye..parlakta görünürdü:)

Evet Alper yazıyı okuyunca daha iyi anladım ne işe yaradığını. Genelde ıslanan parçaların paslanmamasında kullanılıyormuş.
Zincirde ise asla kullanmayı tavsiye etmiyorlar.
Ne yaptın vardın mı evine? Nasıl geçti yolculuğun, topik açacakmısın bununla ilgili :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar