CaptainHakan'la aynı şeyleri düşünerek CBR250R tercih etmişiz. CBR250R benim beklentilerimi %100 karşıladı. Otobanda hızlı arabalardan kaçışımı sağladı, şehir içinde dar alanlarda kısa paslaşma yaptı, ciks mekanlarda gezerken dikkat çekti, laf atanlar, soranlar çok oldu

çok süratle az yaktı, servis tıkır tıkır bakım yaptı. 250CC'ler gerek CBR gerek NİNJA olsun tam şehir motoru. Şehir içinde her gün gezeceksen, işe gideceksen 250 CC İDEAL. Üç kelime ile HIZLI-UCUZ-GÖSTERİŞLİ
Söylediklerin cok dogru. Tam bende bu sebepler yuzunden cbr250 aldim.
İlk onceleri er-5 bakiyordum. Motor gucu malum ortada.
Son derece hizli ve kivrak motor. 100 km'ye 5.2 sn'de cikabiliyor.
Ama temizini almaya kalksaniz 6500-7000 'ni gozden cikarmaniz lazim.
E lastik degistireyim deseniz en az 600 TL. Nasil kullanildigida mechul. O kafar para ona verecegime, 8950'ye sifir cbr250 almak bana daha mantikli geldi.
Sifir olsun benim olsun dedim. İyikide oyle yapmisim. Dedigin gibi hizsa hiz, gorunusse gorunus.
Yakit degerleri super, torku bana yetiyorda artiyor bile. Daha ne olsun.
Sehirici evden ise isten eve icin en ideal motor bence.
Varsin ninjadan biraz daha yavas olsun ne olmus yani. Zaten arada bir silindir fark var. cbr'da bir silindir daha olsaydi ninja minja kalmazdi ortalikta. 12 kusure sifir ninja almak hic mantikli degil. Arada tam 3bin TL fark var. Az para degil aradaki fark.
Acun arkadas parcasi pahali demis, ninjanin cok mu ucuz? Bu standartlarda bu fiyata satilan, az yakan, gorunusuyle dikkat ceken, parcasi bu motordan daha ucuz olan bir motor soylermisin, bilmeyen arkadaslarda ogrenmis olur hem.
Bu arada cbr'la isiklarda uc arabayla kapisma tecrubem oldu. Benim bir sucum yok, kendileri heveslendiler, bende onlari kiramadim.Rodajda oldugum ici cok fazla zorlamadan uc arabada dikiz aynamda kaldi.
Markalari ise mini cooper, ford fiesta yeni kasa, renault megane sedan.
---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 19:07 ----------
acun0 seni anlamakta güçlük çekiyorum.2011 CBR 125 hafif yokuşta 151,2011 cbr 150 160 vuruyorken sen neye göre ( rahat yada zor ) cbr 250 160 a ulaşması imkansız diyosun anlamıyorum.
Forumdan aytac arkasimizin goruntuleri var youtube'da. Orada merak edenler yada kafasindan atan arkadaslar veya herseyin en iyisini kendilerinin bildigini zannedenler bakabilirler kac yapiyor bu motor.
Aytacaksel diye aratirsaniz cikar.