honda 250 lik kullanıcısı olarak birkaç fikrimi yazayım dedim..benim makina cift silindir gerci ama..tek silindirin titreşim ve sorun olabileceği söylentileri..yeni başlayanlara uygunmu ??düşmelerde granajlara gelebilecek zararlar..sağlamlık ??
sahsen benim 250 lik depo altında bulunan kısa kranajlardan 1800 km sonra kendi kendine hem sağdan hem soldan çatladı..bunun depo altındaki diz dayama yerleri nekadar sağlam..??2000 km sonra catlarsa kac kuruş?? granti kapsamındamı gibi sorular...
**??
bakım ve idame ?? tek ön disk düştünüz eğldi ??düzelttiremediniz ..ne kadar ??alternatif markaları mevcutmu ??yeni başlayanlar tercih edecekmiş...üstündeki lastik ne marka ?takoz gibiyse 200 km sonra yeri öpme olasılığı var...
ama en önemlisi kimden aldınız ...Güngör motor iyi yer ..diğerleri ??abs li versiyonu ...burda satmaz ..ufak cc ufak abs..bozuk yollar..2 gün sonra elde kalır abs..yeni başlayanlar alabilir ..peki nerde hondanın düşme takozları koruma demirleri vs vs...videoda arkadaş ayaga kalkıyor...kawa arkada..gercekte hangisi daha dengeli..egzozu ..sakın 2000 km sonra patlamasın....
Hondanın bizim gibi ülkelereki genc kitleye satmak icin yaptırttığı şık bir arac..fiyatı iyi..güvenilir yerden alınırsa zevk li olur kullanımı ..orjinal yedek parcaları diğer markalara nazaran daha kolay bulunur..ama yamahanında bu sene ülkemize sıkı giriş yaptığı düşünülürse beklenilip alınmasında yarar vardır...
Hondanın ürettiği 250 cc lerden birini kullanan bir kullanıcı olarak şahsi fikirlerim bunlardır arkadaşlar ..
tüm forum üyelerine saygılar..
Felaket derecede bir arkadaşı hatırlattınız bana nedense, cbf250 si olan
Haklısınız tabiki yedek parça azınsanmayacak kadar önemli birşey, fiyatları vs vs..
Fakat dendiği gibi, SS class ına giren motorlar ve fiyatları da ona göre.
Ucuz isteyenler parçası ve motoru cbf ybr tarzı motorlara yönelebilirler
Hangi SS motorun parçası ucuz 1 allahın kulu çıkıp da söylesin bana?
öyle 3-5 bin km dede orasının burasının çatlayacağını hiç ama hiç zannetmiyorum.Arkadaşımın 20 binlik 2007 model cbr ına bindim.Ön çamurluğu kendi kırmış ordan gelen bir ses.onun dışında hiçbiyerinde ne bir oynama ne bir çatlama nede bir yarılma söz konusu.bimem anlatabildim mi.
Honda dan bahsediyoruz, zannetmiyorum ki 3-5 bin km de biyerleri çatlasın kullanıcı aşırı yüklenmediği sürece.
Saygılar.