Toplu cevap
Alıntı yapıp cevap yazmayı bilmediğim için topluca yazayım.
Oncelikle iyi dileklerini iletenlere ve bilgi verenlere çok teşekkür ederim.
Yaşımı ve çocuklarımı kullanıcı profilimi net belli etmek için yazmıştım.
53 yaşında tecrübeli bir kullanıcının daha aynı motordan alması süper olacak, elbet tanışırız.
Akşama dogru biraz daha kullandım, boylece ilk gunumu 100 km ile tamamladım.
5. -6. viteslerin atıllığı 70 - 80 km de oluyor, gazı açtığında arabadaki deyimle motor gaz yemiyor ve benim hissim bu alet bu viteslerde devir istiyor, bende rodajda olduğu için sıkıştır(a)mıyorum. Bir ara psikopat bir BMW den kacarken 110 a çıkmak zorunda kaldım, devir mecburen arttı ve atıllık hissetmedim.
Son bir bilgi olarak ilk çıkışta 43 tl lik 95 oktan benzin aldım ve 100 km sonunda gostergedeki 1 dilim eksildi toplam 5 dilimden şaşırdım, takip edeceğim. Benim Astra sport şimdiye 1/4 depo yemişti.
Yarından itibaren 10 günde 3 ayrı seyahatim var, ama donunce bakmak isteyenlerle sahilde buluşuruz, burada da bilgileri paylaşırız, ben bu siteden 5-6 ay okuyarak Ninja 250R almaya gitmiştim fuara, orada Kawasakiyi gormeyince, CBR250R yi de araştırarak gittiğimden siyahı boş görünce hemen aldım.
Bugun de epey mutluydum çocuklar gibi kontağı kapatırken (mavi ekran ve devir gostergesi hos gorunuyor karanlıkta ve kolay okunuyor bu arada), iyi yapmışım