hangisi daha seri daha hızlı ninjamı cbr mi?
bu tespiti yapalım hangisi daha hızlı ve seri yokmu cbr250 olan???
Honda Efeye bu motor için ilk kapora veren bendim her hafta da arıyorum haber varmı diyeVe dün sabah aradığımda herhangi bir bilgi yok mayısı bulabilir dediler çelişkiye düştüm şimdi :farao: Motokurt abimize katılıyorum herkes farklı şeyler söylüyor ben de ne yapacağımı şaşırdım .. Bütün arkadaşlarımın yeni motorları geldi :salut: Bi gelse artık da bir an önce rodajı tamamlasak yaniii!
ilginç çünkü dün aradım belki bi süpriz olabilir erken gelebilme ihtimali varmış öyle dediler.. bende erken mi gelcek diye sevindim, işallah bakalım ...ale:
Videoda adam Ninja'nın daha ucuz olduğunu söylemiş. Demek yurtdışında fiyatlar böyle. Hızlanma meselesine falan takılmayın. 100 km'den sonra seri olsa ne olur olmasa ne olur ? Kaç sefer son sürata çıkacasınız ve de son sürate 2 saniye önce çıkmış veya çıkmamış ne fark eder ? Sürat ve hızlanma, motorsiklet seçimi için kriter olmamalı. Hangisini beğeniyorsanız teknik değerlere takılmadam gidin alın. Her iki motor da iyi ve birbirlerine çok yakınlar. Bu 2000 TL'lik fiyat farkı benim gözümde CBR'ı öne çıkarıyor. Hoş fiyat aynı olsa da ben CBR'ı daha çok beğeniyorum.
Twona sana biraz hak vermekle bazı konularda fena yanıldını düşünüyorum. bende
1. Bende 125 lik olanı var jant olayında siyah olan renkte gri nikelaj jant motorun bütün dengesini alt üst ediyor çok iğrenç duruyor. mavi depolu beyaz grenajlı modelde ise jant gayet hoş duruyor.
2. 2 silindir motor konusunda olsa iyi olurdu ama motorda önemli olan tork ve maksimum hızlanmalar dışında(9-11 bin devir) motorun diğerlerine göre hiçbir farkı yok aynı güç yine elinin altında sürüşün % 95inde.. sürekli max devir kullanan yanlış motor bakıyodur zaten. bu sınıftaki motorlarda silindir sayısı veya son süratteki 10 km yerine sürüş hissi ve yakıt tüketimi daha önemlidir
3. morun cılız ve görüntüsünün kötü olduğu konusunda fena yanılıyosun. Cbr 250r fiyatının çok üzerinde bir fiyata sahip gibi duruyor çıplak gözle ve sürücüsü üstündeyken. bu motorun en az 15000 lik süksesi var. Alanlar bundan fazlasıyla faydalanıcaklar. hem şık çizgileri hemde insanların honda kalitesini bilmesinden dolayı. motor Fazer 600 cbr600f gibi bir motosiklet gurubunun içinde bile hiç sırıtmaz. R eknin haketmiyor ama bu bir pazarlama stratejisi. Ninjadada gidonlar touring sitilde.. bunlar sonuçta hafif sportif çizgide 250 cc touring makineler:cat: Benim 2011 CbR125 in başına tolanan cbf 150 ciler sanki 10-15 milyarlık bi makineyi süzercesine bakıyorlar. rahatsız olmaya bile başladım..Cbf 150cilerirden makinanın kalıbı ve görüntüsü tam not aldı:cat: cbf 150 nin biraz kaslısından ziyade tarzı tamamen farklı..
4. İkinci elde değerinde istenirse çok hızlı elden çıkarılabilr. honda deyince bırak sym kymco aprillayı kawasakiden bile 3 kat çabuk satılıyo
http://www.youtube.com/watch?v=uA39cDRlr-8

24 sayfa olmuş.Bakayım dedim nedir bu cbf 250 ama baktımki daha kullanmış olan yok.:silent:
yazını sonuna kadar okudum dostum. ben motor kötü bir motor demiyorum yanlış anlaşılmasın sakın. sadece honda daha iyi içiçıkarabilirdi bence.motordaki aynalara ve sinyallere bir bakın, sizce hiç yakışmışmı? aynaları daha sportif yapabilirdi, sinyalleri grenaja gömebilirdi. hali hazırda 32 bg lik vtr motoru varken 26 bg lik tek silindir motor koymak niye? yani bu motorda honda yazmayıpta x bir marka üretseydi çok eminimki beğenen çok az kişi olurdu ve çokta eleştiri alırdı. ben objektif olarak yorum yapmaya ve honda logosunu görmeden eleştirmeye çalışıyorum. 3 sene önce yamahaın çıkardığı yzf 125r a bir göz at derim. 125 lik kasada estetiği ve sportifliği nasılda yakalamışlar. tekrar ediyorum; motor kötü bir motor değil eminimki uygun giriş fiyatıylada çok talep görecektir ama ben hondadan daha estetik ve çekici bir motor beklerdim açıkcası.
Örnek: yamaha yzf 125r
Ergün1968 CBR 250 R sayfası kullanılmadan kısabir zaman zarfında 24 sayfa olduysa birde piyasaya çıkıp kullanılmaya başlandıktan sonra kaç sayfa olur artık tahmin et .
senin yazının altındaki yazıya bütün kalbimle katılıyorum ne mutlu Türküm diyene .
bu sayfaları dolduran 10 üyeyi geçmez hep aynı kişiler. her gün açıp aynı fikirleri savunup duruyorlar.
size iyi beklemeler. ben ninja 250 ye karar verdim. nasip.
aman ha alıpta yolda denk gelmeyelim fazla hırpalarım.sonra ışıklarda benle dalaga geçen ninja sahibi burdamı diye soran olur :mrgreen::queen: