Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Etkinlik gezi fotoğraflerı bölümünde CBR 250 R Trabzon izmir motokurtun deklanşöründen başlığı altında dönüş fotolarını yayınladım bilginize:cat:

Arkadaşlar Bu akşam şöyle bir dolaşmaya çıkayım dedim ve bahçeşehirde 2 tane (Siyah-Tri Color) 250r, 1 tane 600rr takılıyorlardı :) Buraya üyelerdir diye düşünüyorum varmıydı bu akşam bahçeşehir tarafında olan arkadaş :) Birde bu taraflarda organizasyon eksikliği var. Bahçeşehir civarı ikamet eden varsa buluşma ayarlayabiliriz. Avcılar ekibinden uzun zamandır etkinlik haberi gelmiyor :(

Arkadaşlar, cama film işini bugün sordum. Bizim camlara yapılamıyor maalessef. Plastik olduğu için :(
Bütün hayallerim yıkıldı. Bir kaç parçayı da folya kaplmayı düşünüyordum.
Toplam 4 parça için 180 TL gibi bir fiyat çıkardı usta. Bana çok fazla geldi.
O yüzden şimdilik bu işlerden vazgeçtim :(

Arkadaşlar, bu motorun grenajlarını vinil ile turuncuya veya tatlı bir sarıya değiştirsek çok hoş olmaz mı? Hem vinil kaplamayı sanırım 50 TL civarında bir fiyata yapıyorlar. Reklam işleri yapanlar bu modifikasyonu çok uygun bir fiyata yaparlar gibi geliyor. Çünkü siyah, trafikte hiç görünen bir renk değil. tricolor ise resmen amerikan bayrağı gibi olduğu için rahatsız edici duruyor.

1000 bakımını yaptırdıktan sonra 4000 de gel dediler bakım aralıkları 4000de bir demişlerdi ben kendi yağımı götürebilirmiyim dedim kabul etmedi burdaki servis başka servisler ne der onu bilmiyorum

resim paylaştıysan link atabilirmisin bayadır takip edemiyorumda forumu

2011%5C12%5C11%5Cbikepics-2314879-800.jpg

img0500e.jpg

güzel durmuş aslında düşünebilirim bende
zaten sağ ayna çizik içinde orjinal fiyatı ne acaba baktınmı hiç :cherry:

şimdi benim ön camın değişmesi gerek çizik içinde oda 180 tl için acıyor böle gereksiz para vermeye..

selam dostlar,
cbr 250 r rengi hakkında yorumlarınızı rica ediyorum...
mesela siyah alanlar, keske tricolor alsaydım dediğiniz oldu mu?
yada tricolor alanlar, siyah alsaydım dediğiniz?

özellikle aksesuarlar hangisinde daha şık duruyor ve hangi renk motoru daha cok gosteriyor?

İzmirli 250R kullanıcı arkadaşlar yakın zamanda tanışma için toplansak nasıl olur ? Motokurt abimizinde böyle bir düşüncesi vardı. en azından kaç kişi olduğumuzu anlarız. Pilot bir zaman belirleyelim. Katılım olup olmayacağını isteyen arkadaşlar forumdan yazarlar. Mesai saatini ve ailesi olanları düşünürsek hafta içi akşan 8'den sonra uygun olur herhalde. Cumartesi akşam saatleri, pazar kahvaltı olabilir.

Benzin göstergesinde 1. çizgi yanıp sönmeye başladığında kaç km daha gittiğini paylaşırsanız çok sevinirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------

Benzin göstergesi son çizgideyken yanıp sönmeye başlayarak uyarı verdiğinde kaç km daha yol gidebiliyoruz. Deneyen varmı acaba ?
Ben yanıp sönmeye başladı 25 km daha gittim yolda kalırım diye kortum aldım hemen :) ( Depo full 'dü 300 km yapmıştım )

bahçelievlerde izzettin çalışlar caddesi üzerindeki işbankın önünde duran siyah cbr250 burda mı? DRM olan

Ben depo kapağını elde tutuyorum ;) seleye koysam, gösterge panelinin oraya koysam olmaz ama arkadaş denemiş gidonu oldu diyor bende deneyebilirim :)

Bu arada lastikleri değişmek istiyordum arkadaşlar 140 yerine 150-160 bişi olsa daha hoş olurdu belki ama bugün servisi aradım durumu anlattım 140 tan başka genişlikte olmaz dediler yıkıldım resmen :(

kim 140 dan baska olmaz dedı sana ? teknik verilere bakarak konusalım... bizim arka jantlarımız 160 a kadar kaldırabiliyor. oncekı sayfalarda bu konu konusulmustu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar