Efe Şenkader sakın yanıp sönerken motoru uzun süre kullanmayın. Benzin pompası yakıtla soğutuluyormuş. Yanıp söndüğü zaman pompanın ısınma sorunu olduğunu direk alırken söylediler.
Bilgi için çok teşekkür ederim.
Efe Şenkader sakın yanıp sönerken motoru uzun süre kullanmayın. Benzin pompası yakıtla soğutuluyormuş. Yanıp söndüğü zaman pompanın ısınma sorunu olduğunu direk alırken söylediler.
Bilgi için çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar Dün itibarı ile Honda CBF150 2010 verdim ve CBR250R kırmızı-mavi-beyaz aldım. Yakın zamanda resimleride ekleyecem.
slm bnde cbr250r kulanıcısıyım ancak verilerin bana 1 az uçuk geldi..şuanda motor 8000 km cıvarında ama yattım uzandım neyaptıysam motorla en fazla 155 i gördüm..rüzgarsız havada bu 160km/h olsada maksimum bumakina 151km/h yapıyor..gerisi bence hikayedir..ama yiyene =)))))
Arkadaşlar Dün itibarı ile Honda CBF150 2010 verdim ve CBR250R kırmızı-mavi-beyaz aldım. Yakın zamanda resimleride ekleyecem.
slm bnde cbr250r kulanıcısıyım ancak verilerin bana 1 az uçuk geldi..şuanda motor 8000 km cıvarında ama yattım uzandım neyaptıysam motorla en fazla 155 i gördüm..rüzgarsız havada bu 160km/h olsada maksimum bumakina 151km/h yapıyor..gerisi bence hikayedir..ama yiyene =)))))
hadi hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileklerimle.
Erkan, hayırlı olsun. Fiyatını da paylaşabilir misin ? Ben de sıfır veya ikinci el almak istiyorum. İhtiyaç duyarsan özelden de paylaşabilirsin.
teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:18 ----------
Bende 2.el düşündüm ama ilanlara bakıyorsun fiyatları sıfır motorla hemen hemen aynı üç aşşağı beş yukarı.
1000 veya 1500 fazla verip sıfır motor almak daha mantıklı geldi bana tabii ben uzun vadeli düşündüğüm için yok geçiş olarak CBR250R düşünüyorsan ikinci el tabii ucuz sana mantıklı olabilir. ben plaka hariç 9700tl'ye aldım