Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yaa ayna ne kadar ucuzmuş. US $189.99 sadece. 190 dolar olsa nasıl alacaktık? Hem de bir adetinin fiyatı. Ne o parayı veririm ne de o aynayı takarım.

Acaba istanbul için fiyat fark edermi kasko polıcesınden calınmaya karsı kapalı garaj vs ıstenıyormu calındıgında motor bedelının yuzde kacını oduyor

İstanbul ili, 34 plaka, daha önce adına kasko poliçesi olup olmaması,yaş gibi parametreler kasko fiyatında değişikliğe neden olur.

Arkadaşlar Barkın motora kusur bulamadığı için geyik olsun diye depo kapağına sardı programda...

Ben depo kapağını elde tutuyorum ;) seleye koysam, gösterge panelinin oraya koysam olmaz ama arkadaş denemiş gidonu oldu diyor bende deneyebilirim :)

Bu arada lastikleri değişmek istiyordum arkadaşlar 140 yerine 150-160 bişi olsa daha hoş olurdu belki ama bugün servisi aradım durumu anlattım 140 tan başka genişlikte olmaz dediler yıkıldım resmen :(

Honda-CBR250R-2011-Canada.jpg

Bu renkten yokmu türkiyede ?

Ben depo kapağını elde tutuyorum ;) seleye koysam, gösterge panelinin oraya koysam olmaz ama arkadaş denemiş gidonu oldu diyor bende deneyebilirim :)

Bu arada lastikleri değişmek istiyordum arkadaşlar 140 yerine 150-160 bişi olsa daha hoş olurdu belki ama bugün servisi aradım durumu anlattım 140 tan başka genişlikte olmaz dediler yıkıldım resmen :(

Olur olmasına da jantı değiştirmediğin sürece aynı görüntü çıkıyormuş ortaya büyüklük genişlik olarak.

@osman_22,maalesef yok.

Olur olmasına da jantı değiştirmediğin sürece aynı görüntü çıkıyormuş ortaya büyüklük genişlik olarak.

@osman_22,maalesef yok.

Jant nerden bulurum :) neye malolur acaba?

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:03 ----------

Bu renk yok maalesef.

Merhaba arkadaslar 2011 Cbr 125R ile Cbr250R arasında 3 - 4 bin tl fark var. Bunun için Cbr250R neden tercih etmeliyim sizce artilarin eksileri nelerdir? Suanda Cbf150 kullanıyorum ve her gün işe gidip geliyorum yaklaşık 50km yapıyorum. Şimdi sizden ricam ENGIN tecrubelerinizi aktarmanız yakıt tüketimi felan.
Şimdiden teşekkür ederim.

iyi akşamlar arkadaşlar cbr 125 kullanıyorum da bu ön camı nasıl sökerim?göstergelerin üstünde ki 2 vidayı çıkardım ama camı çıkaramadım yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaslar 2011 Cbr 125R ile Cbr250R arasında 3 - 4 bin tl fark var. Bunun için Cbr250R neden tercih etmeliyim sizce artilarin eksileri nelerdir? Suanda Cbf150 kullanıyorum ve her gün işe gidip geliyorum yaklaşık 50km yapıyorum. Şimdi sizden ricam ENGIN tecrubelerinizi aktarmanız yakıt tüketimi felan.
Şimdiden teşekkür ederim.

- Boyut
- Güç
- Hız
- Ergonomi
- Full Depo ile 375-400 km yol

daha ne olsun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:53 ----------

iyi akşamlar arkadaşlar cbr 125 kullanıyorum da bu ön camı nasıl sökerim?göstergelerin üstünde ki 2 vidayı çıkardım ama camı çıkaramadım yardımcı olursanız sevinirim.

Yolunu bulursan benide bilgilendir lütfen, bende sökücem :)

hocam filmcilere sordum,aksesuar satan yerlere sordum hepsi olur dedi.bir çok kişide uygulamış bir problem yok..belki sizin uygulamanızda sorun vardır.

hocam filmcilere sordum,aksesuar satan yerlere sordum hepsi olur dedi.bir çok kişide uygulamış bir problem yok..belki sizin uygulamanızda sorun vardır.

Ben denedim olmadı, kime sorduysam da olmaz dedi, belki de biz becerememişizdir.
Sen film kaplamak için mi camı sökmeye çalışıyorsun?

evet.film kaplayacağım,yalnız baya kişi var kaplama kullanan onlarda problem olmamış bir deneyelim bakalım olmazsa kalacak artık, bi sökebilsem :D

Camın üzerine film kaplama olmaz, tutmaz.
Tecrübeyle sabittir :)

Bir sorun olmaz daha evvelde bir kaç kez yaptık dostum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:51 ----------

evet.film kaplayacağım,yalnız baya kişi var kaplama kullanan onlarda problem olmamış bir deneyelim bakalım olmazsa kalacak artık, bi sökebilsem :D

sökersen bildir lütfen :) işi bilen birisi yapsın kaplamayı sorun çıkmaz dostum.

sökemedim abi,yarım saattir onunla uğraşıyorum en son kıracaktım.esneterek ,sürükleyerek,çekerek,bastırarak her türlü çıkarmayı denedim olmadı.artık yarın ustama soracağım.bu kadar problemli olmaz bir cam ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar