Bi de ayna ayarı iyi değil kör noktası baya bi geniş.
Almadan önce Baktığımda katlanıyordu ama şimdi Katlanmıyor. Acaba ben mi zorlamadım yoksa vidası mı sıkı anlamadım (şimdi eve çıkarken katlayayım dedim ama zorlamakta istemedim açıkçası)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Teşekkür ederim. 2013 model siyah herşeyiyle orjinal

sol grenajda çizikleri bile duruyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------
Noterden sonra direk sigortayı halledeyim dedim de biraz geç kaldı sistem yavaştı falan derken geçici sigorta yaptık. Fiyat ucu açık. Plakadan sonra netleşecek rakam. İnşallah kalan paramı sonuna kadar almazlar :/ yarın tam hallederiz dedik çıktım. Nasipse ruhsat ve plakadan sonra tekrar sigortaya gidip son noktayı koyacaz. Bakalım totalda masrafımız ne olcak.
Ama şunu biliyorum Topcase ve alarm şart bana. Bugün bendeki motoru verince topcase in ne kadar önemli olduğunu anladım

alışmışım yani. Şunu bi kez daha anladım şu yaşımda kesinlikle paranı son kuruşuna kadar harcama çünkü bu sefer de elzem olanları alamaz duruma gelirsin
efe beyle anlaşırsak (tabi yarın sigortaya ne vereceğime bakar) efe beyden topcase alcam. Anlaşamazsak artık Bütçeme uygun bişeyler bakcam.