Sabah 08:30 a Bayraklı Honda dan randevu vermişlerdi. 08:30 da gittim. Servis kaydı açtılar. Servisteki teknik personele sorunu anlattım o da geçen geldiğimi hatırladı, sorunu neydi hatırladı. Motoru sıraya aldı, madem sıraya gircekti niye 2 gün önceden 08:30 a randevu verdiler bilmiyorum. ��
Neyse orda çay ve kahvaltılık varmış ikram olarak, biraz atıştırdım kahvaltı falan derken oyalandım. 2 saat sonra "motorun işlemi bitti komtrol edebilirsiniz." dediler ve motoru teslim ettiler. Sürdüm 10 dk falan, ses yok gibiydi. Servisin orası çok rüzgarlı, rüzgardan şıkırtı sesini duyamadım ve sorun düzeldi sandım.Ama nasıl mutluyum görmeniz lazım. Serviseki tekniker arkadaşa "sesi duyamadım, galiba sorun düzelmiş. Ne yaptınız da çözüldü ? " dedim. Ön çamurluğun vidasının önüne lastik conta eklemiş. Neyse dedim "iyi tamam ben gideyim ses olursa geri gelirim."
Eve gidiyorum yolun yarısına geldim zırıl zırıl ses devam ediyor . Haydeee dedim hayaller suya düştü. Geri döndüm servise gene sıraya aldı. Saat 16:00 oldu ben sıkıntıdan geberdim, sıra bana geldi. Bindik birlikte turladık, benzin deposunun üstündeki ufak granajın altında bir vida var ordan geliyordur belki dedi. Ben ihtimal vermedim ama neyse bi bak ordan mi dedim. 20 dk sonra seslendi bin bi kontrol et bitti dedi. Bindim ettim sorun duzelmis gibiydi. Tamam dedim ciktim ama duzelmemistir muhtemelen sesi gene duyamamisimdir diye pek sevinmiyorum. Ordan sonra 50 km civari kullandim ses yok.
Tekniker arkadaş sesin ön taraftan nerden geldiğini anlamak icin motosikletin deposuna oturarak surdu...
2 sefer denedi yani halloldu ama 08:30 da gittim, 16:30 da ordan ciktim diyebilirim. Ama nasıl mutluyum bilemezsiniz. İnşallah ses tekrarlamaz yani tam çözülmüştür.