Honda CBR 250 R 2014 yeni renkleri karşınızda

Bana kalırsa CBR ın en güzel konsepti 2011-12 serisinde ki kırmızı. Bu kırmızı motoru göstermemiş... Arada ki farka bak.

Katılıyorum, sanki bu motosiklet bu renk ile tasarlanmış sonradan diğerleri uyarlanmış gibi resmen :)

İlkokul etiketleri falanda yok, öyle yağ markaları falanda yazmıyor elf, shell, mobil, repsol, ayçiçek gibi :mrgreen:

Yağ markasını motosiklete neden yazarsın ki zaten :queen:

He birde grisi var zaten oda efsane ama o bile hala yokken bu emek yağ tenekesi gelirse Honda ayıp eder :mrgreen:

Valla benim aklımda siyah alıp gerekli yerlerine kırmızı serpiştirmek var bu renkler piyasayı düşürürse süper olur :D (ne kadar bencilmişim ya :D )

selam arkadaşlar 16 ASU 05 plakalı motorum istanbuldan satılıktır. ilgilnenlere duyurulur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-16-asu-05-plakali-memurdan-tertemiz-144660142/detay/

ama olmazkı arkadas ya bende repsol hastasıyım 2012 siyah var bende gorunce içim nası cizzz ettı anlatamam

Gencel yeni bir haber varmı geliyor mu 2014 mart nisan görebilecek miyiz ?
Bugün adı önemsiz honda bayisini aradım bilgi alayım diye geliyormuş dedim oda hadi ya nerde gördün dedi ::145:: linki paylaştım düdüklerle.

Bu paylasilan resimler eski modeller ! Dunya piyasasinda zaten vardi ama Turkiyeye sadece iki renk getirildi (250cc)

Motosikleti
Tenere 700
http://www.motorbeam.com/bikes/honda-cbr250r/2014-honda-cbr250r-unveiled-specifications-pictures/

Bende ninja 300 alıcaktım repsol yada gri renk çıkarsa hiç düşünmem ninjayı, ancak abs li olanlarda gelse tadından yenmez.

Aabi neden bilmiyorum şu repsol rengini oldum olası sevmedim. Damgalı eşşek gibi gelir bana hep. Belki fenerli olduğumdanda olabilir (movistarları severim :) )Motora göre değişmekle birlikte bence en güzel kombinasyon kırmızı siyah beyaz. Tabii gsxr mavi beyaz siyah, ninja yeşili ayrı. Bi de canlı sarının hastasıyım

çift far ve yan grenajların görünümü çok hoş olmuş,motoru daha kalıplı göstermiş...rüzgarlığın üst tarafı da kafa grenajına sabitlenmiş...gördüğüm kadarıyla sele yüksekliği de artmış...kasa değiştiriyoruz diye fiyatı artarsa eğer honda saçmalamış olur orası da ayrı konu...çünkü ilk çıktığında 8.800 e aldılar bu motoru...fiyatı ne olacak bekleyelim görelim bakalım...

Siyah, fume ve eski fumeli kirmiziyi begeniyorum. Yeni kirmiziyi begenmedim. Ozellikle kirmizisi pek bir cart benim icin. Tabii yine de yakindan gormeden karar vermemek lazim.

Renkten çok kafa karenajı ve çift far olması güzel. 2013 modeller yanakları çökmüş afrikalı gibi duruyordu. Bu bildiğin atmaca gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar