- Konu Yazar
- #6,721
Görkem sen ne zaman düşünüyorsun kesin tarih verirsen bende yıllık iznimi ona göre alacağım. Suspect senin plan çok uzun. Ayrıca Temmuzda havalar felaket ısınacak. Pişeriz vallaha. O tarihtede şirketten izin almam biraz zor. Görkem haziran sonu temmuz başı ise ben seninle gelirim. Hatta İntercom cihazlarınıda aldım 200 milyon verip. 2 tane telsizimiz. Kaskın içerisine yerleşen kulaklıklarımızda var. Menzili ise 5 kmBen 2 kere test ettim süper bir cihaz. Akşama msn'den gösteririm.
http://www.motorturkmarket.com/cobra_telsiz.html
Bu setin kulaklığınıda aldım. Bize gerekli olan tek şey çadır ve mat gerisi ıvır zıvır. Hatta ben gerekli olacak ihtiyaç listesini bile çıkardım. Akşama msn'de kesin tarihi belirleyelim. Bende yıllık iznimi ona göre ayarlayayım :cat:
Süper valla , benim de çanta-mat-tulum-çadır vs hazır... Zaten kampa da çok alışık biriyim , o konuda kesinlikle zorluk yaşamayız...
Haziran sonu Temmuz başında çıkıyorum ben yola...
Aslında 2 seçenek var , önce Marmok'a gitmek
Ya da Marmok'u boşverip geze geze önce ege , sonra akdeniz yapmak...
Bilmiyorum bunu seninle de tartışırız...
KaramanliYürek70
ultraukala
praetorian
ErTech
Arkadaşlar lütfen bu tartışmaya bir son verelim... Cbr topic'ini kirletmeyelim. Aksi taktirde moderatörlerimiz devreye gidecektir. Ve tartışan arkadaşlarımız ceza alacaktır...
Bu benim mesajım bu tartışmaya son noktayı koyuyor... Bu mesajdan sonra tartışan kişileri yönetime bildireceğim... Saygılar...
Son düzenleme: