Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu adamın bana bi adresini verebilir misin peki?
bi de görkem nerden getiriyosun oled sinyalleri?tanesi 130 diyolardı.Senin dediğin 25€.gayet uygun yani.

kartvizit de aynen şöyle yazıyor adres:
RACİNG MOTO
Mehmet TURHAN
Küplü pınar mah yeni yalova yolu balkan apt no91/b bursa
daha açık olarak eski garajdan yalova yoluna girdiğinde 1.km sonra solda ;beşyol lambarından önce belki bilirsin
Görkem aman o hakkı kullanma sakın. siz biraz daha şanslısınız istanbul da oturup eğitim alma şansınız var burda ancak biz model alarak ve yaşayarak öğreniyoruz.

kısa mesafede olsa tam kıyafet arkadaşlar.....

Devil eğer istersen dediğim gibi virajlarla ilgili küçük bir eğitim hazırlayabilirim

nasıl olacak abi ben gerçekten öğrenmek isterim.
bilgi almak ayıp değildir ben bilgiye açım.
bir şeyler biliyorum dediğim gibi kendimce yapıyorum tekniğiyle dönme anlamında
ama bugün olduğu gibi daha öncede ucuz yırtmıştım motoru yatıramadım an oluyor en büyük sebebide doğru vitesde hızda girmemem ve gidonu itmede geç kalmam.

Anladım... boş bir zamanda özgürle videolu anlatımlı bir şey hazırlamaya çalışıcam söz... yani ben de çok bildiğimden değil , eğitimde öğrendiklerimi aktarıcam

sağol DEVIL CBR. işime yarayabilir.Bi de adamın telefon numarası yok mu kartvizitte.Biraz masraflı olduk ama..
bu led sinyaller baya ii olur ya.ben en iyisi onlardan takıyım.bi de siyah cam.tabi bunlar ayrıntılar.öncelikle grenaj..

görkem bilgi bilgidir aktardıkça anlattıkça çoğalır bildiğiniz kadarıda yeter
bu işte büyüklük kıçı kalkmışlık alakası yok kim ne derse desin benden daha
bilgili varsa dinlerim. lütfen bekliyorum videonuzu.
savas11 ne demek ben özür dilerim unuttum noyo vermeyi
mehmet turhan gsm: 0532 464 04 54

sağol DEVIL CBR. işime yarayabilir.Bi de adamın telefon numarası yok mu kartvizitte.Biraz masraflı olduk ama..
bu led sinyaller baya ii olur ya.ben en iyisi onlardan takıyım.bi de siyah cam.tabi bunlar ayrıntılar.öncelikle grenaj..

eğer mototala gelirsen sana cam ve led de ayarlarız

Tamam Görkem bugün Oytun Bey le konuştuk ve anlaştık.Motoru kesin Mototal a getircez.Ben gelmeden önce yine haber veririm.Zaten motoru bırakcaz, hemen alamıcaz.Yani yine gelicez Mototal e.camı, sinyali falan hallederiz yani
bi de Görkem normal camla siyah cam arasında fiyat farkı var mı?

cmtesıye kadar aranıza yenı bır cbr repsol katılıyor haberınız ola...;)

Anladım... boş bir zamanda özgürle videolu anlatımlı bir şey hazırlamaya çalışıcam söz... yani ben de çok bildiğimden değil , eğitimde öğrendiklerimi aktarıcam

görkem araya dalıyorum ama bu eğitim videosunu bende isterim tabi yollarsan malum eğitim fiyatlarını biliyorsun ne öğrenirsek kar :)
böyle bişi yaptığında yollarsan kardeşine çok makbule geçer şimdiden teşekkürler

savas11 haber verırsın gelmeye denerım ben..
egıtımıde bı ara hazırlıcaz ama
gorkemınde dedıgı gıbı sadece egıtımde gorduklerımızı aktarmayı denıcez
yanı ole ultra kapsamlı bısı beklemeyın:)

eby78 hayırlı olsun
da sana topıcten bagımsız bısı sorcam
klr nası makıneydı memnunmuydun?
bıldıgım kadarıyla sıkıntı yasadıgın ıcın satıodn
?

Son düzenleme:
bıldıgım kadarıyla sıkıntı yasadıgın ıcın satıodn

praetorian arkadasım tsk ederım kısmetse bu cnmtesı repsol oluyor bır aksılık cıkmazsa:cat:

KLR konusuna gelınce; sana ıctenlıkle soyleyebılırımkı kullanmıs oldugum motorlar,ozellıkle endurolar arasında sorunsuzluk ve dayanıklılık acısından KLR yı ılk 2 ye alabılırsın desem yerıdır.ınan cok memnunum KLR den torku olsun saglamlıgı kalıtesı olsun hakkını fazlası ıle veren bır makınedır.benım satma sebebım banka kredı borcumdandır tamamen.satmak ıstemezdım ama su an zorunlu olan bır satıs bu..:pale:

bılıodum borctan oldugunu:(
keske zorunda olmasan..
repsol ıyıdır ya:)sende bızdensın
nerdeydın sen
ıstanbul?
sorgu memuru gıbı oldum ama

sorgu memuru gıbı oldum ama

olurmu ne demek:wiinkk: ben ankara dayım.ama ıst.cok sık gelıyorum ıs guc nedenı ıle.Besıktas ta ofısımız var ıhlamurun arkasında sezonu bı acalım ılk fırsatta bır gezı org.edıp oraya gelecegız ınsallah.

klr ıcın bende cok uzgunum cok ıyı bakıyorduk bırbırımıze ama kısmet ıste,artık cbr ıle aşk yasıcaz :queen:

boy

@GorkeM
Carbon fiber bulamadım haala yaaa
Görkem, carbon fiber polyester ile kullanılmaz. Hatta carbon fiberin cinsine göre epoxy ile bile kullanamayabiliyorsun. Yani grenaj dökerken ne malzemeyi neyle kullanacağını çok iyi bilmen gerekiyor. Mesela carbon sert, güçlü ama kırılgan bir malzemedir. O yüzden profesyonel yarış grenajlarında 3-4 kat elyaf kullanılacaksa tüm elyaflar carbon olarak kullanılmaz, esneme sağlamak için birkaç kat fiber elyaf atılır. Biliyorsun ben grenajları döktüm. Bu hafta carbon alabileceğim yerleri araştırdım. Türkiye'de carbon bulman çok zor. Alabileceğin tüm yerleri biliyorum. Bu yerler model dükkanları değil. Sadece bir tanesinde var, onda da 0.5 m2 ve 1.5 m2 boyutlarında paket içerisinde. 0.5 m2 olan paket 40 EUR, 1.5 m2 olan paket 120 EUR. Onun dışında Tuzla'da bir yer buldum, ellerinde birkaç çeşit carbon kumaş var, bu haftasonu oraya gitme ihtimalim yüksek. Epoxy senin için pahalı olabilir, vynilester diye bir malzeme var, epoxy kökenli, fiyatı da çok uygun, belki ben de alacam, sen de bunu kullanabilirsin boktan polyester yerine. Bana ulaşırsan malzeme konusunda yardımcı olabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar