Beyler bu modelde devir kesici varmı?
evet var, 11.500 rpm
Son düzenleme:
Beyler bu modelde devir kesici varmı?
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inş.,
6 Martta Halk Sigortaya yaptırdım, 257,32 tl (k.kartına 4 taksit), o zaman en uygun fiyatı Halk Sigorta vermişti.Yaşım 29, ehliyetim 5 aylıktı o zaman.Koraycbr'ın fiyatı çok iyimiş..
Cbr beyaz 2012 kullanicisiyim depomda cizik var biraz derin acaba en iyi ne cikarrir stickerin hemen yaninda keske zamani geri alsam yardim lutfennnnnn
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:25 ----------
[url]http://i.hizliresim.com/0VEQBZ.jpg[/url]
dun yagı kendim degistiriyim dedim . yag deposunun altındaki vidayı acamadım bir türlü.Servise goturucem sanırım yag degisimi icin.
2013 cbr 125 6500 de, bu aralar zincirden şakır şakır ses geliyor.Yağlamayı yaptırdım zincir gerginliğine baktı normal dedi usta .Özellikle motosikleti ilk çalıştırdığım 10 15 dakika iken ses duyuluyor ,sonra kesiliyor ara ara tekrarlıyor felan.Yağı felanmı değiştirsem varmı fikri olan .Şırr şak şakur şukur arada tribe sokuyor adamı
Zincir dişli takimindan , ben 10 000 deki motoruna d.i.d. taktim hic ses kalmadi, eğer doğru yağlama yapiliyorsa zincire dişli değişimi sesi giderebilir bir de yağlama yeterli bir bakim değildir, zinciri tamamen firca veya kimyasalla temizleyip tüm kirlerden arindirmak oldukça etkili olacaktır.
Motorunu sattim 250 Cbr aldim herkese nasip olur inşallah farisi basiniza