Bazan hüsnü kuruntu olur insanda bende ilk aldığımda adama gidon yamuk demiştim başka motor istedim baktım oda öyle caktirmadim haa bu tamam dedim
aslında oda olabilir kardeş ya, başka bi tane sürebilsem, deneme fırsatım olsa belkide normal gelicek, önceden aklımda hep ulan titreşim gelirmi zamanla gelirmi diye, düşünürdüm, hep bindiğimde de denerdim, titreşim çok yok gibi gelirdi, son zamanlarda arttı hissi gelmeye başladı...![]()
Motor ısınmadan biniyorsan olabilir.
Gerçi 120 den sonra titremesi normal ne bekliyorsun ki 13 beygir makinadan
Bizim motorlara zam gelmiş hondanın resmi sitesinde liste fiyatı 7.990 tl![]()
Bizim motorlara zam gelmiş hondanın resmi sitesinde liste fiyatı 7.990 tl![]()
yeni yıl süprizi hayırlı olsun artık 2 .ellleri 8500 isterler...sıfırı 7600 iken 7900 isteyen vardı : )) 5000 km dekı motora
ülkemiz insanında böyle bir mantık var sıfır motor alırken verdiği plaka ruhsatını vergisini hatta tankpedini 20 tl lik jant şeridini yaptığı bakımını koyduğu yağını hesap eden adam var. hatta bir tanesi aldığı kaskıda katmıştı fiyata. dedim usta ne yapıyorsun koyduğun benzinide hesap et tam olsun. ben 2. el motor alırken öte beri hesap edeni işte sıfır alırken plaka ruhsat bu vergi algı şu sigorta bu diyene yahu sıfır motor alıyorsun kızı gelin ediyorsun elbette düğünü yapıp duvağı takacaksın duvağı ilk sen açmanın marşa ilk basmanın parasıdır onlar masraftan sayılırmı sen evlenirken düğün masrafı yok hazır düğünü yapılmış diye kız gibi dul mu aldın diyorum sesini kesiyor![]()
merhaba agrasiwe ben çoktantır siteyi takip ediyorum senin sorununa çözüm olmak için kayıt oldum kardeşim benimde motor cbr 125r 2013 model 3300 gibi kmlerde titreme çok olmaya başladı ilk 1000 bakımında castrol yağ koymuştum 4000 km kadar bekledim sıkıntı yaratmaz dediler 4000 bakımında ipone yağ kattım ve bu sıkıntı şimdi çözüldü motor rahatladı 110 ile sabit gidip hiç titreme olmuyor biraz daha bekle 4000 bakımında bunu söylersin yağ ile hallederler iyi forumlar..
Daha dün baktım aklıma geldi honda neden zam yapmamis dedim ulen motor pirim yaptı aldığından beri ikinci zam