Arkadaşlar ben 2 aya kalmaz bir motor alacağım, ehliyeti de tam o günlerde almış olacağım yani.. Aklımdaki motor CBR 125R.. Çok seviyorum bu motoru ve honda markasına güveniyorum..
Sıfır mı alsam 2. el mi alsam bilemiyorum, çok muallakta kaldım. Bursa'da yaşıyorum ve burda tek bayisi Duran Kardeşlermiş onun hakkında da hiç iyi şeyler duymadım kimse iyi yorum yapmamış... Gerçi memnuniyetler çok dile getirilmez, memnun olmayanlar konuşur daha çok ama yinede içime bir ukte düştü..
Ortalama 3.000 lira kadar birikim yapıp kalanı krediyle halletmeyi planlıyorum, bu tabi ayrı bir konu..
Motoru aldıktan ortalam 1 2 hafta sonra yıllık izne çıkacağım ve uzun soluklu bir gezi yapmayı planlıyorum. Bursadan Alanyaya sonra Antalya, Fethiye, Marmaris, Bodrum vs. ege kıyılarından yine Bursa'ya dönmeyi planlıyorum. Oldukça uzun bir yol..
Böyle bir yol için CBR 125R uygun mudur ? (Araştırmalarıma ve yorumlara göre uygundur deniyor... Hız meraklısı değilim aslında ama 110 120 ile gidebiliyor mu bu motor ?)
Ayrıca sıfır mı almalıyım ikinci el mi ? (Sıfır almak tabiki daha mantıklı görünüyor ama sıfır motor böyle bir yolda nasıl tepkimeler verir ? hemde Bursa'da duran kardeşler'e alternatif bir yer yok İstanbul'dan gidip aldım diyelim plaka işlemleri vs. Bursada nasıl halledebilirim ?)
Şimdiden cevaplar için teşekkürler..