Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ön cam süper..file aldım takamıorum:((((bagajın içinde duran şeyin ne oldugunu anlamadım?

abi bagaj kapağı çok güzelde koltuk olunca daha güzel filem var zaten ön camada epeydir siyah filim çekmeyi düşünüyorum yalnız bu depo üstü korumaları nerden bulabileceğimi bana söyleyecek arkadaşa minnettar kalırım :cat:

abi sorması ayıp bu ne :queen:

o ikinciyi bende anlamadım ama 1. resimdekini bulmak kolay. int.te birz arastırırsan kolaylıkla bulursun.
kaliteli birey istiyorsan ben izmire gittiğimde bi bakıvereyim. çok pahalı değil en fazla 10 ytl dir.

bu klidi nereden bulabiliriz. birde fiyatları ne kadardır. bulursam hiç kaçırmam.

@hmedim' Alıntı:
abi bagaj kapağı çok güzelde koltuk olunca daha güzel filem var zaten ön camada epeydir siyah filim çekmeyi düşünüyorum yalnız bu depo üstü korumaları nerden bulabileceğimi bana söyleyecek arkadaşa minnettar kalırım :cat:

abi sorması ayıp bu ne :queen:

aradığın burada işte tıkla arkadaşım.http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43943

Depo üstü korumalarda burada tıkla.http://www.feyizoglu.com/alisveris/category.php?cID=175

abibu feyizoğlunda ki hem kalitesiz duruyo hemde biraz pahalı sanki 38.58 ytl yinede çok sağol :cat: bulamazsam bunu alıcam

ama bu resimdeki sanki daha kaliteli duruyo hem modelide daha hoşuma gitti :wiinkk:

onur87' Alıntı:
o ikinciyi bende anlamadım ama 1. resimdekini bulmak kolay. int.te birz arastırırsan kolaylıkla bulursun.
kaliteli birey istiyorsan ben izmire gittiğimde bi bakıvereyim. çok pahalı değil en fazla 10 ytl dir.
abim izmire gidersen sana zahmet bi bakarmısın neyse ben abime parasını yollarım:cat:

Son düzenleme:

boy

@praetorian
ya bu feyizoglunda bı alarm var bugun mototallede konusucamda acaba taktıran yada bılgısı olan varmı??
Honda'nın aksesuarındaki alarm dışında alarm taktırırsanız, elektrikle ilgili bir problem yaşadığınızda garanti dışında kalıyorsunuz. Honda'nın takabilirsin dediği alarm da inanılmaz pahalı.

motorlara aksesuar yapmak ıstıyorsanız başta pasta cıla attırın ben attırdım bayıdekı o km olanlardan daha guzel parlıyor ve daha yenı duruyor tavsıye ederım acayıp guzel oluyor:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pasta ,,özellikle kalın pasta atmayın boyaya....Çizikler olursa ince pasta ile daire çizerek ovun.... parlatmak için cilayı iyice çalkalayıp pamuklu bir bezle sürün..Daha sonra kuru bir bezle parlatın...Sürekli pasta kullanmak boyayı inceltir..Ama cilanın bir zararı yok faydası vardır..Güneşin zararlı ışınlarından ,,isten ,,,sudan V.S den boyayı korur..

ozaktasi' Alıntı:
Pasta ,,özellikle kalın pasta atmayın boyaya....Çizikler olursa ince pasta ile daire çizerek ovun.... parlatmak için cilayı iyice çalkalayıp pamuklu bir bezle sürün..Daha sonra kuru bir bezle parlatın...Sürekli pasta kullanmak boyayı inceltir..Ama cilanın bir zararı yok faydası vardır..Güneşin zararlı ışınlarından ,,isten ,,,sudan V.S den boyayı korur..

dayı sen kesın kapaorta boyacasın nekadar guzel ama bayagı bılgın var ben sadece parlasın dıye surdum bıdakıne yanlızca cila surecem cok saol valla

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben Elektrikçiyim ...fakat Bilgisayar,,Elektronik,,,Motosiklet,,Otomobil,,,Otomobil müzik sistemleri,,,bunların nasıl yapıldığı ,bakımları,onarımı..bu gibi konular benim ilgi alanım,hobim ve kendi işimi kendim görürüm..Çok titiz olduğum için bana lazım olan herşeyi öğrenir kendim yaparım...

boy

@praetorian
ne kadar ınanılmaz pahalı:((
Valla ben motoru aldığımda (Şubat 2006) aşağıdaki Averto Alarm Kit için fiyat almıştım, 800 YTL gibi bir fiyat verdiler. Ben de vazgeçtim. Döviz arttığından şu anda herhalde fiyatı 1200 YTL falandır.

59723.jpg

CBR125R için aksesuarlara buradan erişebilirsiniz

Buradaki ürün kodlarını Honda bayilerine iletip fiyat alabilirsiniz.

cbr 125 in selesinin altında ne kadar boşluk var? Ne sığdırabiliriz? 1-2 kitap sığar mı okula giderken?

bır kıtap sıgar ama ıkıncıyı sıgdıramayıp zorlarsan hafıf genısletırsın bagajını:))sırt cantası olmalı cbr lı ogrencının..800 mılyonmu afedersınız ama oha..ne bu guvenlıkcımı koyuo basına?yada lazer kalkanı flnmı olusturuyor etrafında?

arkadaslar aranızda motoruna sibap ayarı yaptıran varmı varsa bı yardım faydası nedeır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar