Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

http://www.kma-japan.com/farmirror/honda03.htm

aynalar hakkında fikir edinebilirsiniz...
ya arkadaşlar yabancı sitelerden buluyorum ama sadece resimleri göstermek rahatsız ediyo beni. ama fikir edinmek acısından bulduumu paylaşıyorum ;)

yoo ben çanta almayacaım, yukarıda bi arkadas canta sormustu bu yüzden...

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Windschutzscheibe... ayna mı ön cam mı?... resimlere bakıldıında ön cam deişiyo sadece ondan dedim anlamam etmem yoksa =)

tercüme ettim...
Honda CBR 125 için öncam =) ... ama gzellermiş yaa saol blackhawk

Son düzenleme:
cbr 125 almaya karar verdim ama yanlar çizilmesin yada ben bacağımı kurtarayım diye yan demir taktırmak nasıl fikir sizce yakışır mı ?

ıstanbul mototalde takılıomus ama nasıl takılır nası durur bılemıorum..bı acıdan cok ıyı olur..sınyaller..cunku sınyaller cok sakat duruo onları korur bı nebze..

Racing motora yan demir olmaz....Saçma olur...tamam benim ona racing dememde saçma, ama en azından ruhunu taşıyor...:p

Racing motor için en iyisi mototal gibi bir yere gidip sorup öğrenip koruma topuzu taktırmanız...ki uyumlu yeri motorun şasisinde bulunmakta...Sağ ve solda grenajdaki ortadaki büyük havalandırma deliklerinden şasiye dokunursanız yukarı doğru orada bir delik farkedeceksiniz...Oraya takılan koruma topuzu motor düştüğünde lastikler ve topuz arasında sanal bir üçgen oluşturur...Ve bu çizilmeyi ve grenaja gelecek darbeleri önler...Önceki sayfalarda modifiye fotolarından bir tanesi koymuştu...Üstelik gözede fazla batmıyor....
Bilginize...:)

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
xneslihanx' Alıntı:
cbr 125 almaya karar verdim ama yanlar çizilmesin yada ben bacağımı kurtarayım diye yan demir taktırmak nasıl fikir sizce yakışır mı ?

Bence de olabilir bulursan sana zahmet banada haber ver bende taktırayım tabi önce seninkinin fotolarını görmem lazım:cherry: :cherry:

xneslihanx' Alıntı:

nasıl durur bilmem ama koruyucu olur buna eminim :cat:
ben kendi tecrübelerimden biliyorum bu motor yana yattığı zaman gidon yan koruma demiri . ön sürücü ayaklığı kafa yan grenajı ( farın sağındaki ve solundaki grenaj parçaları ) eksoz koruma demiri bunlar motorun tamamen yere yatmasını engelliyo ve motor yan grenajları kesinlikle zarar görmüyo ... tabi düşüşünede bağlı :queen: ... yalnız ben bir resimde şasenin sağına ve soluna topuz gibi iki tane aparat takıldığını görmüştüm resmini bulursam yayınlarım... habide takarsan koruma demiri mutlaka resim istiyoruz :bounce:

AHADA TAKOZUN RESMİNİ BULDUM :queen:

arkadaslar topuz olayı cok mantıklı ne koruma demiri hiç yakıscak bişeymi bu motora koruma demir olcak iş degil valla guzelim motoru bıraksak ne hale sokacaklar bırakın kendi haline makinayı gayet guzel zaten koruma demiri falan takılcaksa gider enduro yada nebiliyim java falan alırdık onlara yakısıyo :cherry:

beyler dun yanlıs yazmısım mototal koruma demırı takılıyor dıe..koruma topuzu olucaktı o..cahıllık ıste ıkısını aynı sey sanıodum bugun bunu da öğrendim:)

hehe:)
Bizde tüm gece ve gün boyunca yorum yaptık:p
Neyse...Konuşuldu ve eğer demir takılsa görüşler ne olur görmüş olduk...:)
Herkes topuz dan yana ki en mantıklısı da o...Gerçi birinin dediği gibi bu motor düştü mü sinyalinin üstüne düşüyor...Ve sinyaller o topuzdan daha ucuz...:queen: (tabii yerinde düşüşten bahsediyorum,giderken olsa topuz da bir süre sonra etkisini yitirebilir...)

şu pedal setini bulmam lazım. aslında honda türkiye bu işle ilgilenmesi lazım. hepimiz honda türkiyeye email atalım bence...

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
zeronero' Alıntı:
şu pedal setini bulmam lazım. aslında honda türkiye bu işle ilgilenmesi lazım. hepimiz honda türkiyeye email atalım bence...

Aynen katılıyorum :cat: pedal artı şu arka stop da fena değil hani :wiinkk: kesin almam lazım bizim akraba avusturyada bi oturum açsa msn den hemen dicem oralarda ara gelirken al gel :cherry:

johny' Alıntı:
hehe:)
...Gerçi birinin dediği gibi bu motor düştü mü sinyalinin üstüne düşüyor...Ve sinyaller o topuzdan daha ucuz...:queen: (tabii yerinde düşüşten bahsediyorum,giderken olsa topuz da bir süre sonra etkisini yitirebilir...)

abi o topuz kaç para ... şimdi düşünce sade sinyal gitmiyo sırf sinyal olsa sinyalin tanesi 125 ytl... fren kolunun eğiliyo aynalar kökünden kırılabiliyo ki benimki öyle olmuştu sırf aynayı tutan o hidrolik göstergesiyle beraber kol takımı 300 ytl kafa grenajı kırılıyo 90 ytl yani epey bi zarar görüyo :bounce:
artı birazda sürati isen düşerken ozaman zaten motoru çöpe at git sıfırını al daha ucuz çünkü... honda yedek parçada çok so.....yo :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar