ön cam süper..file aldım takamıorum
(((bagajın içinde duran şeyin ne oldugunu anlamadım?
@hmedim' Alıntı:

abim izmire gidersen sana zahmet bi bakarmısın neyse ben abime parasını yollarım:cat:onur87' Alıntı:o ikinciyi bende anlamadım ama 1. resimdekini bulmak kolay. int.te birz arastırırsan kolaylıkla bulursun.
kaliteli birey istiyorsan ben izmire gittiğimde bi bakıvereyim. çok pahalı değil en fazla 10 ytl dir.
Honda'nın aksesuarındaki alarm dışında alarm taktırırsanız, elektrikle ilgili bir problem yaşadığınızda garanti dışında kalıyorsunuz. Honda'nın takabilirsin dediği alarm da inanılmaz pahalı.ya bu feyizoglunda bı alarm var bugun mototallede konusucamda acaba taktıran yada bılgısı olan varmı??
ozaktasi' Alıntı:Pasta ,,özellikle kalın pasta atmayın boyaya....Çizikler olursa ince pasta ile daire çizerek ovun.... parlatmak için cilayı iyice çalkalayıp pamuklu bir bezle sürün..Daha sonra kuru bir bezle parlatın...Sürekli pasta kullanmak boyayı inceltir..Ama cilanın bir zararı yok faydası vardır..Güneşin zararlı ışınlarından ,,isten ,,,sudan V.S den boyayı korur..
Valla ben motoru aldığımda (Şubat 2006) aşağıdaki Averto Alarm Kit için fiyat almıştım, 800 YTL gibi bir fiyat verdiler. Ben de vazgeçtim. Döviz arttığından şu anda herhalde fiyatı 1200 YTL falandır.ne kadar ınanılmaz pahalı(