Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hafıf fotosop geldı yada cg sı olan bırı canı sıkılmıs cbrımsı yapmak ıstemıs bence..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ayko ve groovy arkadaşlar aramıza hoş geldiniz...mükemmel makinalar aldığınız için sizleri tebrik ederim

H@S@N' Alıntı:
...bende temmuzdaki sınava gireceğim inşallah kazanırız kim önce ehliyeti alacak bakalım :rendeer:

ben alcam once :mrgreen: yok saka yapıyorum... 8 Temmuzda snava girecek tür arkadaşlara başarılar!!!... :cat: neyseki ben tek motordan gircem yazılıya ehliet olduu için :cherry:

bgn herkes gezmeye cıkmıs... bu arada;

Motorsporlarına yeni yarışçılar kazandırmayı amaçlayan CBR 125 Cup’ın ikinci ayağı 4 Haziran Pazar günü İzmit Körfez Pisti’nde yapıldı.15 tur olarak yapılan yarışta birinciliği Marmaris’ten Mehmet Öztürk alırken, Manisa'dan Uğur Ece ikinci, Çorlu’dan Güner Hatipoğlu üçüncü oldu.

CBR 125 Cup’ın üçüncü ayağı 1-2 Temmuz tarihlerinde yine İzmit Körfez Pisti’nde koşulacak.
www.honda.com.tr

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yA Yay ayayayyaya ayYA ŞA AŞAŞ AŞAŞAŞA ŞA REPSOL rEpsol ÇOk yaŞAAA::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy: ::sefereee ::sefereee ::sefereee ::cheeeeer ::cheeeeer ::cheeeeer ::fool:: ::fool:: ::fool::

okan4037' Alıntı:
şarkı sözümü yazıyorsun artık

sırf msj yazmak için post atmayalım arkadaşlar, ayrıca topicteki kavgacı ortam insanları bu topicten soğuttu. Şahsen bende birçok arkadaş gibi sorularıma cevap alamıyorum. Yağmurda motor kullanmakla ilgili soru sormuştum, 1 tane cbr sahibi arkadaş yanıtladı, oysaki önemli bi soruydu bence. Motorun ıslak zemindeki perfonmansını, lastik kalitesini, sürücüye su sıçratması felan nasıl, motorlu arkadaşlar lütfen yanıtlayın.

ya napalım topıcte hıc problem yok havadan sudan konusuryoruz:) yarın zaten nıdeye gıdıyorum en az 1 ay motosiklet.net ten uzak kalcam.. bari bıraz muhabbet edelım:)

bundan sonra kavga ortamı olacaını sanmıyorum. lütfen alttan alalım ve olgun bir davranış sergileyelim. bir de bu mesaja cevap verip uzatmazsanız sevinirim =)
ayrıca yukarıdaki arkadasın sorusunu bende merak ediyorum...

valla sorundan anladıgım kadarıyla yanıtlayım;
motor ıslak zemınde surucuye su fılan sıcaratmaz cunku camurluku var,,ayrıca sulu zemıne hızlı gırersek fren yapammaalıyz cunku motor un kayması cok yuksek ıhtımal. ozellıkle cbr nın lastıgı ınce oldugu ıcın ıslak zemınde vıraja gırerken cok yavas gırılmesı lazım aksı akdırde::stretche
benım bıldıklerım bukadar diğer arkadasların ekleyecegı cıkaracagı varsa yazarlar:)

bı kere ıslak yolda kullandım..ondada normal surus dıkkatını bıraz arttırırsan sorun olmadıgını gordum..bıraz daha yavas bıraz daha dıkkatlı olursan sorunsuz gıdersın..su sıcratmasına dıkkat etmedım walla:)

mrb arkadasım:rendeer:

boy' Alıntı:
Arkadaşlar çoğu kişiye yanlış örnek olduğunuzun farkında mısınız? Bu forumda ehliyetsiz motosiklet kullanmak hakkında binlerce kez konuşuldu, tartışıldı. Motosiklete binecekseniz ehliyet, sahip olmanız gereken şeylerin başında geliyor. Ehliyetsiz araç kullanmak tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yasak. Bu konuda tartışılacak birşey yok!
ehlıyet verıyolarda bızmı almıyoruz (oxford vardıda bızmı okumadık:mrgreen: )

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar