Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Carlitoturco' Alıntı:
sizlere(cbr sahiplerine) sormak istiyorum sizce "o" eksiklikler ne olabilir?

1-Arka ve ön lastik kalın olabilirdi.
2-Şu lanet olası aynalar grenajda olup grenaj biraz daha toplu olabilirdi
3-Yan grenjlar 4-5 cm daha dolgun olsa daha alımlı olurdu
4-Motor hacmi 150 olsa daha canavar olurdu
5-Bu özelliklerle bu motora 2 milyar daha fazla çekse idiler yinede alırdım...

Saygılar..

ozur dılerım bıde aynalar bıraz daha degısık yapılabılırdı ılla grenaja monte edılmelı demıorum ama farklı olabılırdı..

kımse bu motorun mukemmel oldugunu ıdda edemez ama sınıfında rakıpsız saglam ve guvenılır bı motor kesınlıkle verılen her lırayı sonuna kadar hakedıo..herkesın eksıklıklerı vardır:)

Son düzenleme:
praetorian' Alıntı:
motor kesınlıkle verılen her lırayı sonuna kadar hakedıo
OKADARRRRRRRRR Maaşallah 20 günde 4000 km dah ne olsun....Millet sapıtıyor söylediğimde.......Helal olsun o verdiğim paralar........:cat:

ya arkadaşlar sizlerle paylaştığım videoları sanki hiç izlemiyormuşsunuz gibi sıkıldınızmı yoksa hiç tşk falan yokk kırılıyorum amaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SAKAL' Alıntı:
İbrahim abi cg 125 nasıldır tabi cbr nin yerini tutmaz ama biraz bilgilendirsene beni yakıt nasıl harcar uzun yol rahat gider mi işte kendinde yaz biraz da bilgimiz olsun cbr 125 ten ucuz 1.134 ytl kadar

Abim Honda CG 125 çok iyi bir makina...Türkiyede üretilenler dahil..Yakıt 100 Km de 3 litre yakar..çok sağlam yarı enduru makina gibi sanki.. Türkiyede üretilenlerin tek handikapı..Ön furşlar yani ön amartisörler...Bir çukura girip çıkınca Rakkk diye bir ses gelir...Ha birde debriyaj balatası bazen kalkışlarda çok kötü bir ses çıkarıyor..tarif edemiyorum....1,134 liraya makina temizse bedava...Bu anlattıklarım sadece Türk malı Titanlarda var....Ben Hondanın 125 serilerinin ((CG--ve TİTAN)) tümünü kullandım..En iyisi eski japon olanlar..

ozaktasi' Alıntı:
Abim Honda CG 125 çok iyi bir makina...Türkiyede üretilenler dahil..Yakıt 100 Km de 3 litre yakar..çok sağlam yarı enduru makina gibi sanki.. Türkiyede üretilenlerin tek handikapı..Ön furşlar yani ön amartisörler...Bir çukura girip çıkınca Rakkk diye bir ses gelir...Ha birde debriyaj balatası bazen kalkışlarda çok kötü bir ses çıkarıyor..tarif edemiyorum....1,134 liraya makina temizse bedava...Bu anlattıklarım sadece Türk malı Titanlarda var....Ben Hondanın 125 serilerinin ((CG--ve TİTAN)) tümünü kullandım..En iyisi eski japon olanlar..
yok sıfırının cbr ile arasında 1.134 ytl fark var onlar japonmudur alınır mı yani birazcık daha bilgi istiyorum ibrahim abi bilen herkeste yazsın.Gerçi alacağım yok ama ne olur ne olmaz bilelim, bilmek bazen insanı yüksek yerlere taşıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ha anladım bu son Titanlarla--- CBR 125 lerin arasındaki fiyat farkı bu 1,134 lira ....İşte bu son CG leri hiç kullanmadım Allah nasip ederse kışa doğru bi tane alacam o zaman ancak fikir beyan edebilirim....İyi bir makina olduğunu söylüyorlar..Kullanmadığım bir makina hakkındada fikir beyan etmem zaten doğru olmaz ve yanlış yönlendirme olur...Ama Honda CEBERE 125 tek kelimeyle Mükemmel bir makina....SESİ de güzel .iyideğil demek bence haksızlık...Aynalar iyiki grenajda değil..Çünkü Grenajda olan aynalar 3 katı paraya satılıyor..Yedek parça olarak lazım olunca ucuz almak lazım:wiinkk:

arkadaslar yaptıgınız ayıp degılmı kaptan arkadasa... sız onu ayıplarken daha pısını sız yaptınız yakısmaz sıze...ben yakıstıramadım..

boy

Valla bu kadar insanın bir üyeden rahatsız olup başlık ve anket açmasının elbet nedenleri vardır... Demek ki bu üye gerçekten herkesi rahatsız etmiş.

okan4037' Alıntı:
arkadaslar yaptıgınız ayıp degılmı kaptan arkadasa... sız onu ayıplarken daha pısını sız yaptınız yakısmaz sıze...ben yakıstıramadım..

+1

Kapansın artık şu kaptan/zzr hadisesi.Adam kafasına göre birşeyler yazdı, sizde gereksiz yere habire saldırdınız adama.Bir de topic açmışlar "sizi de rahatsız ediyor mu" diye hey yavrum yaa:pr: Bıraksaydınız kendi haline el bebek gül bebek geçinecektik:cat:

boy' Alıntı:
Valla bu kadar insanın bir üyeden rahatsız olup başlık ve anket açmasının elbet nedenleri vardır... Demek ki bu üye gerçekten herkesi rahatsız etmiş.

Abicim tamam da, orada bir şikayet düğmesi var.Madem herkes o kadar rahatsız, basarlar o düğmeye atarlar moda bir mesaj olur biter mis gibi.Forum sayfalarını/kullanıcılarını gereksiz yere meşgul etmeye ne gerek var.Kusura bakma ama senin de inatla "ÖZÜR DİLESİN" diye ısrar etmene bir anlam veremedim...

Son düzenleme:
adamın burda olmaması bıle sorun yaratıo ya..kımse atılmasın eyw demokratık ortam katılıorum ama her seferınde yenı ne var dıe baktıgımda 2004 yılına aıt topıc okumak ıstemıorum..bı ara baktım yenı gelen mesajların yuzde 90nında zzr 1400 vardır bunun bı adabı yolu vardır..uyarılsın tekrarlanmasın eyw muhabbetımızı ederız

honda kalitesi asla tartışılmaz cbr tarih boyunca görünen en yakışıklı 125 cc motor.ama hızı ve seriliği hakkında bilgi edinmek istiyorum motoru almaya karar verdim yardımcı olursanız sevinirim

ıkyas yapmak ıcın bıraz daha tecrubbelı uyelerımız beklemen gerekıcek..benım fıkrım yeterlı derecede suratlı ve serı bı motor..ben max 100 yaptım ama zorlamıorum makıneyı hıc rodajda..ne ıstedıgıne baglı aslında yanı ben 130 140 la yetınırım dıosan bu motor senı baya bı goturur..

okansabi' Alıntı:
honda kalitesi asla tartışılmaz ........... hızı ve seriliği hakkında bilgi edinmek istiyorum

Seni her yönden tatmin edeceğinden kesinlikle şüphen olmasın.Ben bu katogoride böyle seri ve hızlı bir motor görmedim.ben şahsen 149 sürat gördüm ve en ufak bir titreme falan yaşamadım......Çok alımlı ve verilen parayı hakeden bir şaheser.....Şimdiden hayırlı olmasını temenni ederim.:cat: :cat:

verilen parayı kesinlikle hakediyo ve zaten verilen para yüksek bi miktar diil. Şimsdi komik bi bağlantı kurcam ; babannem evine 6 milyara mutfak yaptırdı içim gitti =)... bana cbr alsa ben gider ona tezgah olurdum yaaaa... bence 4.800 fazla mi miktar değil , hernekadar toplam 6 milyarı bulsada masraflarla =/...
bir de arkadas max 100 yaptım diyor , bence 100 yeterli değil , ilk aldığımda motoru max kaç yapabilirim veya 150'lere çıkan arkadaşlar hiçbi modifikasyon yaptımı. Ama max 100 yapacağına inanmıyorum 0'ın.. zaten ibre 200...

CBR125RCI' Alıntı:
ya arkadaşlar sizlerle paylaştığım videoları sanki hiç izlemiyormuşsunuz gibi sıkıldınızmı yoksa hiç tşk falan yokk kırılıyorum amaa

videolar icin teskrler valla... hele ilk video super krmzı honda ve sarı ducatinin olduğu.
Bir sorum olacak , cbr 125r için hafif motor dyolar , yüksek suratte , yani kısmen yüksek , savrulma oluyormu motorda?

Son düzenleme:
teşekkü

videolar icin teskrler valla... hele ilk video super krmzı honda ve sarı ducatinin olduğu.
Bir sorum olacak , cbr 125r için hafif motor dyolar , yüksek suratte , yani kısmen yüksek , savrulma oluyormu motorda?[/QUOTE]
teşekkür ederim gökmencim demeekki videoları 2 kişi izledi burda biri sen diğeride blackhavktı galiba ikinizede teşekkür ederim beni kırmayıp izlediğiniz için.

teşekkür ederim gökmencim demeekki videoları 2 kişi izledi burda biri sen diğeride blackhavktı galiba ikinizede teşekkür ederim beni kırmayıp izlediğiniz için.

Son düzenleme:

ZZR

bende izledim videolar için teşekkür ederiz. ama biraz kesik kesik gösteriyordu.

sağoL

ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:
bende izledim videolar için teşekkür ederiz. ama biraz kesik kesik gösteriyordu.

sağoL
ben izlediğimde kesiklik falan yoktu belki senin hatlardan olabilir,gayet net tii ayrıca izlediğin için tşk

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Videolar için teşekkürler CBR125_ERZİNCANLI :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Arkadaşlar ortam gerilsin istemiyorum yalnız bazı arkadaşlarda zzr1400kawasaki arkadaşımızı savunurken kendi eksiklerini gözler önüne seriyor bi arkadaşınıza cevap verirken yazdığı yazıyı bile tam olarak okumuyorsunuz arkadaş yazmış mesela motor rodajda olduğu için zorlamak istemedim 100 km kadar hıza çıktım en fazla diyoe bi arkadaşımızda cevap olarak max 100 yapacağını sanmıyorum diyor alakasız yazılar lütfen bir arkadaşımızın mesajına cevap yazarken o arkadaşımızın mesajını iyice okuyup anlayalım

praetorian arkadaşım senin rolanti problemine yapabileceğimiz birşey yok servisle görüşmen lazım tehlikeli olabilir cikle takılı kalmış veya gaz teli son kısma gelince sıkışıyo olabilir bence hemen servise götür hem motora zarar veriri hemde çok yakmasına sebep olur:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar