ozaktasi' Alıntı:Sahip olduğumuz motorları yıllarıyla birlikte hatırladığımız kadarıyla sayalım..
Hadi ben başlıyorum...
1981...kendi malım ilk motorum...Mobilet sattım ve,
1981...Pejo.. sattım yine aynı tarihte
1981...pejo...büyük depolu olan sattım ve
1982...Mobilet bionik çelik jantlı...o zaman ne motor..
1983...1967 model 250 lik Jawa ilk vitesli motorum..
1983...1967 model eski 350 lik Jawa..
1984...1969 model kambur depo rus malı
1985... askerlik
1987...geri mobilelete düştüm bionik 1987--1989 yılları arası en az 10 tane mobilet pejo değişimi..
1990..Honda CG 125..eski japon
1991... Jawa ceylan o zamanın kıral motorlarından..
1992....Jawa çift silindir 350 lik..
1992...Yamaha Rx 135 orjinal japon 2 zamanlı Mavi
1992 ...Yamaha Rx 135 Beyaz
1992....Yamaha Rx 135 çok koyu kahve
1993...Kawasaki GPZ 500...kırmızı beyaz..
1993...Honda CG 125
1994...Kawasaki GPZ 500 yeni kasa siyah mükemmel bir makinaydı...
1995...Suzuki GN 250 Ankaradan moto art tan almıştım
1995...Kawasaki ZZR 600 ÖLÜMÜ GÖRDÜM GELDİM VE SATTIM..
1996....Honda 125 lik..ve 1996 model Suzuki GN 250 Kırmızı
1997...Honda titan berazilya malı olanlardan. Kırmızı
1997...Honda titan mavi
1997...Honda Titan geri kırmızı..
1998 ...Suzuki GS 500 HALA DURUYOR.
1998...Modenas..Yeşil
1998...Modenas ..Mavi
1998..Modenas...Kırmızı
1998..Honda Titan Kırmızı..
1999...Pieggo zıp 80 midi 100 müdü ..2 zamanlı .Hayatımda aldığım en kötü motor..
1999..Honda Rebel 250..harika bir makinaydı..neden sattım bende bilmiyorum.
2000..2001 sadece Suzuki GS 500
2002...Honda 2 zamanlı sukutır..
2002...Yamaha YBR 125..Kırmızı..yuvarlak farlı olanlar..ön kampana fren..
2002...Honda cg 125 marşlı ve ön kafa grenajlı olan..
2005..Yamaha YBR 125 Gri
2005..Honda CBR 125 Repsol Kapımda ölecek..
Hatırlamadıklarımıda hatırladıkça yazacam haydi sizlerde başlayın...
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:ahmedim vanlıyım diyon tatvan ne zaman vana bağlandı .
johny' Alıntı:Abimin Blade'iyle ben...20 yıl sonra alacağım bundan
sağol canım özellikle benden özür dilemesini istemişsin zzrnin.ben özür falan kabul etmem.onun yüzünden 2 tane rumuzum yasaklandı hadi 2 cisi neysede ilk rumuzumu yazmak için bayağı düşünmüştüm yazık oldu.hadi onuda boşverlim ben şuandaki rumuzumu asla yasaklatmak istemiyorum.ZZR benden uzak allaha yakın olsun yeter başka bişey istemiyorum.o kadarrcaesar67' Alıntı:ah beah şu yaşıma geldim bi elektirikli scooterım bile olmadı. motor sewdası beni biraz geç sardı. ama ilk motorum inş CBR olacak.
arkadaşlar ayrıca kawasakinin üstüne fazla gitmeyin, bence o zaten en başından beri CBR 125 R cıydı, ama kalktı forumda bizlerin hassas olduğu bir konuda kırıcı yorum yaptı (neden yaptıysa hala anlamadım) doğrumu yaptı ?tabiki "hayır" kırıcı olmayan her türlü yoruma açığız onun için buradayız zaten. boy a katılıyorum herkes ondan ÖZÜR bekliyor özellikle de Erzincanlı. hepimiz de CBR 125 e gonul verdik. tekrar soyluyorum bence o zaten en basından beri CBR 125 R cıydı. hepimiz motor dostuyuz.
kilisli abi ilk fotomu motorumu alınca yollucam kusura bakma ben şimdilik sizinkiler le idare ediyorum.
tuttu desem naparsınızblackhawk' Alıntı:veeee veeee veeeeeeeeeeee tutturamadın hahaha
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:blackhawk cbr 125 lerin kalkışta hızlanmaları konusunda bilgi verirmisin ??????
:queen: :queen: :queen:ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:blackhawk cbr 125 lerin kalkışta hızlanmaları konusunda bilgi verirmisin ??????
Yok yaw olur mu öyle şey abisi.. ayıp ettinblackhawk' Alıntı:Bu kawasaki beni kafaya taktı benim rumuzuda sıfırlatmak istiyor sanırsam .Ama yemezler.Çok sakinim....BENLE UĞRAŞMA:queen:
blackhawk' Alıntı:Bu kawasaki beni kafaya taktı benim rumuzuda sıfırlatmak istiyor sanırsam .Ama yemezler.Çok sakinim....BENLE UĞRAŞMA:queen:
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:Hocam Karar verdim 1 aya kadar bir cbr 125 de ben alacağım başlarda kötüledim ama dün bi arkadaşın kiyle 40 km yol gittim gerçekten hoşuma gitmeye başladı sesi fazla rahatsız edici değil.kullanımı rahat.:cat:
Carlitoturco' Alıntı:Foruma her girişimde en az 2 sayfa yeni şeyler yazılmış oluyor. Ben de heyecanla neler yazılmış diye tam okumaya koyuluyorum. Ama ufaklığın tekinin yazmış olduğu saçmalıkları ve buna cevap yazan belkide en az onun kadar ufak insanların yazılarını görünce hem sinirleniyor, hem de sizlere gülüyorum. Defalarca motorla ilgili soru sordum, hep kaynattınız, alakasız bi adam alakasız şeyler yazınca hemen cevapladınız. Sizler de onun kadar suçlusunuz. Artık cbr 125 i konuşalım. Mesela aynaları değiştiren biri vardı, nerede değiştirdin diye sordum adam sallamadı, alakasız insana alakasız şeyler yazdı ve yine yazacak, yazacaksınız. O da evinde ufak akranlarına nasıl dalga geçtiğini anlatacak.
Arkadaşım geçmiş sayfaları baştan sona oku nasıl ayna değiştirmişler ve nereden bulmuşlar görürsün.Hep ayni konulara hep ayni mesajımı yazacağız yahu.....Oku kardeşim sayfaları fotoğraflı olarakta koyduk oralara......Millete bağırma ve çekişme baabında mesaj yazıyorsunCarlitoturco' Alıntı:Mesela aynaları değiştiren biri vardı, nerede değiştirdin diye sordum adam sallamadı, alakasız insana alakasız şeyler yazdı ve yine yazacak, yazacaksınız. .