Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaslar benim motorla ilkdefa dun uzun bi yolda basma sansı buldum yalnız dikkatimi ceken bişey oldu en fazla rampa asgı 120 (forumlarda okudugum kadarıyla 150 goren arkadaslar varmıs) bastıgını gordum sizce normalmi yoksa dun arkadasın soyledigi gibi motor henuz acılmamısmı motoru saglıklı bi şekilde acmak için kac bin devirde vites degiştirmem lazım acaba

boy

@ZZR1400KawaSaKi
Hocam Karar verdim 1 aya kadar bir cbr 125 de ben alacağım başlarda kötüledim ama dün bi arkadaşın kiyle 40 km yol gittim gerçekten hoşuma gitmeye başladı sesi fazla rahatsız edici değil.kullanımı rahat.
Valla ne diyeceğimi bilemiyorum sana? Bu başlık açıldığından beri CBR125R hakkında demediğini bırakmadın. Motoru yerden yere vurdun. Yok cılızmış, yok Mondal'in scooteri ile bile daha iyi ve daha hızlıymış, yok lastikleri inceymiş, yok bu motoru kullananlar kaliteden anlamıyormuş... Şimdi de CBR125R kullandım, ben de alacağım diyorsun. Senin ne dediğin belli değil. Önce 1000RR kullanıyorum dedin, sonra Kawasaki ZZR1400 kullanıyorum dedin. Şimdi de CBR125R alacağım diyorsun... Pes doğrusu! Bu motor için yaptığım kötü ve yanlış eleştriler için herkesten özür dile, cahilliğime ve bilgisizliğime denk geldi de. Belki o zaman herkes seni affeder!

Ahanda bu da ben (yaş 35)ve oğlum donki (4) (Doğukan):cat:

dsc004977mc.jpg

boy' Alıntı:
@ZZR1400KawaSaKi

Valla ne diyeceğimi bilemiyorum sana? Bu başlık açıldığından beri CBR125R hakkında demediğini bırakmadın. Motoru yerden yere vurdun. Yok cılızmış, yok Mondal'in scooteri ile bile daha iyi ve daha hızlıymış, yok lastikleri inceymiş, yok bu motoru kullananlar kaliteden anlamıyormuş... Şimdi de CBR125R kullandım, ben de alacağım diyorsun. Senin ne dediğin belli değil. Önce 1000RR kullanıyorum dedin, sonra Kawasaki ZZR1400 kullanıyorum dedin. Şimdi de CBR125R alacağım diyorsun... Pes doğrusu! Bu motor için yaptığım kötü ve yanlış eleştriler için herkesten özür dile, cahilliğime ve bilgisizliğime denk geldi de. Belki o zaman herkes seni affeder!

Katılıyorum.......

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu topik güzellikler ve paylaşım forumu..Uzaklardada olsa güzel arkadaşlıklar olacak..Belki yolumuz düşerse birbirimizle tanışacağız..Güzel gördüğümüz herşeyi burada paylaşalım...Haydi Resimler..........

ozaktasi' Alıntı:
Belki yolumuz düşerse birbirimizle tanışacağız.

Evet abim.Yakında yolum kilisten geçecek (CBR ile Çanakkale-Van) rotam değişmezse tabiiki....Abim eğer orada isen bulurum seni.Saygılar..

ZZR

arkadasım bende kawasakizxr 400 var ama. ben birde cebere 15 almak istediğimi söyledim. sevgilerimle sana Boy.

ya kanka varmayın kaptanın uzerine bukadar tamam adam başlarda bıze terstı ama oda anladı cbr in mukemmel bir makına oldugunu oda alıyor kendıne kavga topgı değilki burası

boy

@ZZR1400KawaSaKi
arkadasım bende kawasakizxr 400 var ama. ben birde cebere 15 almak istediğimi söyledim. sevgilerimle sana Boy.
Senin hala ne dediğin belli değil! Şimdi de Kawasaki ZXR 400 kullanıyorum diyorsun. Karar ver artık... 1000RR, ZZR1400, ZXR400... Hangisi var sende? Bana kalırsa sadece atıp tutuyorsun, laf kalabalığı yapıyorsun, insanların huzurunu bozuyorsun.

@extrasyon
ya kanka varmayın kaptanın uzerine bukadar tamam adam başlarda bıze terstı ama oda anladı cbr in mukemmel bir makına oldugunu oda alıyor kendıne kavga topgı değilki burası
Arkadaşım o zaman dediğim gibi hatasını kabul etsin ve herkesi rahatsız ettiğinden dolayı özür dilesin. Ben de artık CBR125R'cıyım desin. O kadar tartışma çıktı onun yüzünden.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:

Ben bişi anlamadım sen anlattığına eminmisin bu yazıyla 400---15 falan ..neyse boş ver resmini yolla.....Malatya bana 150 Km gelecem ...

cep..535 2161626-------------535 7058804 Kayısıyıda çok severim üüüüüüüffffffkkkkiiiii üüffffffff................

kaptan bak boy abımızde haklı hanı bızı keklemıyon dımı neyse o varsa var yoksa yok

tekrar sayıorum
1)eskı cbr 125 kullanıcısı
2)mondıal scooter sahıbı
3)1000 rr kullanıcısı
4)zzr 1400 kullanıcısı
5)zxr 400 kullanıcısı
6)dunde baya bı kawasakının atvısını kullanmıs..

praetorian' Alıntı:
tekrar sayıorum
1)eskı cbr 125 kullanıcısı
2)mondıal scooter sahıbı
3)1000 rr kullanıcısı
4)zzr 1400 kullanıcısı
5)zxr 400 kullanıcısı
6)dunde baya bı kawasakının atvısını kullanmıs..
nasıl yanı be bu adam necı boyle bir dunya makınayla takılıyor

su ana kadar sahıp oldugunu soledıgı makınalar atladıgım gozden kacırdıgım olabılır..

ZZR

zzr 1400 daha trkiyey gelmedi gözünü yediklerim.:)
o sadece rumuzdu büyütmeyin bu kadar. zxr 400 var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar