gel dostum gel sana cimin üzümü yedireyim sen enduroyu boşverde CBR125R al gelAkira' Alıntı:@CBR125CI
Bu tipler foruma üye olur bir süre sonra hiç sevilmedikleri için basıp giderler. Zaten diğer başlıklar altındaki mesajlarına da göz atarsan, hiçbir yaraya merhem olmadığını, polemik yaratmaktan başka amaç gütmediğini görürsün.
Şuayip kardeş. Bende Erzincan'da 1987-1992 arası(Malum depreme kadar) kaldım.Erzincan'lıları hemşeri sayarım:mrgreen:
Erzincan düzlüklerinde ne gider bu motor beaa,takma kafana gezmene bak söyle ekşisu, şelale taraflarını.Fotoğrafta çek ki dünya gözüyle tekrar görelim o güzellikleri.
Hayırlısıyla 1-2 yıl içerisinde enduro motor alayım. Geleceğim o taraflara doğru.
en son mesajımda motoru beğendiğimi ve bi tanede almak istediğimi söylemiştim. sanırım..trexsis' Alıntı:ARKADASLAR HALEN ANLAMADINIZ SANIRIM FORUMUN 70 Cİ SAYFASINA ACIKLAMA YAPTIM ZATEN KİMSEYİ AYIRT ETTİGİMİZ YOK SADECE LUTFEN BİRAZDA OLSA SAHİBİ OLDUGUMUZ SEYLERLE DALGA GECİLİP VE BUNUN YUZUNDEN FORMUN BASINDAN BERİ KISKIRTILIYORUZ ZZR Cİ ARKADAS TARAFINDAN O ARKADASIMIZDA BUNDAN VAZGECSİN ARTIK MANASINDA YAZDIM BEN BUNLARI LUTFEN ZZR Cİ ARKADASIM TAMAM BEGENMEDİGİN YANLARI OLABİLİR AMA BUNU MUMKUNSE SEVİYELİ VE KARSINDAKİ İNSANLARI KIRMIYCAK SEKİLDE SOYLERSEN HERKES MUTLU OLUR VE KİMSE SANA CVP YETİŞTİRMEYE UGRASMAZ:cat:
blackhawk' Alıntı:Bu arada konumuza dönelim.Ben şu kaskı almak istiyorum eğer onaylarsanız ve kullanan arkadaşlar var ise lütfen yardımcı olsun.
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43898
Sen Şu mesajınla bile insanları kışkırtırsınCBR125RCI' Alıntı:arkadaşlar lütfen zzr beye cevap yazmaylım artık yoksa topickin ismi CBR125 ile ZZR nin kavgası olarak değişecek bu mesjadan sonra mesajlarınızın içinde ZZR,kaptan yazısını görürsem valla beni kaybedersiniz,ben sizi kaybetmek istemiyorum,zzr de gelsin yazsın,çizsin gitsin boşverelim artık ok mi.yazan olursa darılırım valla...
ben ve CBR cı arkadaşlarım yazmayacağız ok miokan4037' Alıntı:arkadasım tercıhın cok guzel ama bıraz pahalı geldı bana
kaptan ile cbr125rci artık sız bırbırınızle en azından bugunluk bırbırınıze cvp yazmayın.... yoksa her mesajınızda tartısma olur..
CBR125RCI' Alıntı:ben ve CBR cı arkadaşlarım yazmayacağız ok mi
Aklı Başında Bir insanın Vereceği cvp tıH@S@N' Alıntı:Arkadaşlar biraz ayıp olmaya başlamadımı sizce bu topickin amacı cbr kullanıcılarının bilgilerini birbiriyle paylaşması biraz eğlenmesi birazda öğrenmesidir . Bu forum sitesindeki tüm kullanıcılar fikirlerini forum kuralları çerçevesinde yazabilirler . Herkes kendi işine baksın lüten ve mümkünse sizden ricam konu dışına çıkmayalım hepinizi seviyorum kaza bela görmeyin inşallah keyifli sürüşler.:rendeer: :rendeer: :rendeer:
Yaş 41....