Naptın Ali sen yahu.Oldu mu şimdi hiç o ? Kaç para verdin ona ?
dün gece için yaptırdım . şampiyonluk konvoyuna girdimbi kaç güne geri sökücem zaten böyle binmek imkansız. akşam test ettik polis siren + megafonun dan dahi çok ses çıkıyor :=)
Helal olsun o zaman![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...oz-komple-trioval-karbon-kapak-85909285/detay
Bu egzostu almayı düşünüyorum bende.
Ekrem satmıcaksan senin motor o egzozu çoktan hekettiZaten satarken orjinali takıp onuda ayrı satma imkanın var. Bence tiger fiyat ve görüntü iyi
Yazın sonunda satıcam mecbur.Yazı da bu egzostla geçirmek istiyorumAslında bu hafta ciddi ciddi satmayı düşündüm ama satıp istediğim motoru alma gibi bi imkanım yok maalesef.Bende beğendim tigrın bu modelini.Tiger'dan Serkan beyle görüştüm gerçekten malının arkasında,garantisini veren ve her soruma cevap veren biri.Kısmetse 1 haftaya alıcam
Benide ufak bi maddi kriz vurdu yoksa tiger alma niyeti oluşmuştu bende de.. Pist yarışına girmicez carbon yerine çelik iyidir![]()
Otobanda 90 la giderken fark edilmek pahabiçilmez :cat: şerit arasından giderken ve ölü noktada sesli uyaran iyidir
Beyler ben ön çamurluğu beyaz 3m karbon ile kaplamayı düşünüyorum , acaba nasıl olur , daha önce yapan var mıdır ?![]()
ali getirseydin muğlaya doğru konvoyu :d bizde burda motorları temsil ettik resmen
hayırlı olsun ekrem alacak mısın yeni motor yoksa kışı mı bekleyeceksin?