Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Valla ben bu yazda cbrciyim galiba.Yaz sonunda satıcaz mecbur.0 hyo ya yetişemem bu yaz maddi imkanlardan dolayı.Zaten motorun aksesuarlarıydı,garajdı filan 3-3.5 milyar masraf yaptım

valla ben r model almayacağım çok temiz bir tane comet buldum 2. el o satılmazsa onu alacağım.satılırsa bende cbrcıyım.

579868_386959198014756_100001020365643_1080782_1137937269_n.jpg

301868_386974538013222_100001020365643_1080814_1345379890_n.jpg

çıkan apaçi sesini tahmin edeblrsiniz :)

@ tekno

kardeş naaptın sen:) O tipte bi egzoz anca Çakma değil gerçek Mitsubishi Evo serilerine veya Honda S2000'e gider. O da remus, greddy vs. olmak şartıyla...

Kabile lideri bu motormu yoksa:mrgreen: Daha modern görünüşlü marka bi egzozu veya orjinal kalmayı hakediyor yeni kasa

Ekrem satmıcaksan senin motor o egzozu çoktan heketti:p Zaten satarken orjinali takıp onuda ayrı satma imkanın var. Bence tiger fiyat ve görüntü iyi

Yazın sonunda satıcam mecbur.Yazı da bu egzostla geçirmek istiyorum :) Aslında bu hafta ciddi ciddi satmayı düşündüm ama satıp istediğim motoru alma gibi bi imkanım yok maalesef.Bende beğendim tigrın bu modelini.Tiger'dan Serkan beyle görüştüm gerçekten malının arkasında,garantisini veren ve her soruma cevap veren biri.Kısmetse 1 haftaya alıcam

Yazın sonunda satıcam mecbur.Yazı da bu egzostla geçirmek istiyorum :) Aslında bu hafta ciddi ciddi satmayı düşündüm ama satıp istediğim motoru alma gibi bi imkanım yok maalesef.Bende beğendim tigrın bu modelini.Tiger'dan Serkan beyle görüştüm gerçekten malının arkasında,garantisini veren ve her soruma cevap veren biri.Kısmetse 1 haftaya alıcam

Benide ufak bi maddi kriz vurdu yoksa tiger alma niyeti oluşmuştu bende de.. Pist yarışına girmicez carbon yerine çelik iyidir:)

Otobanda 90 la giderken fark edilmek pahabiçilmez :cat: şerit arasından giderken ve ölü noktada sesli uyaran iyidir

Benide ufak bi maddi kriz vurdu yoksa tiger alma niyeti oluşmuştu bende de.. Pist yarışına girmicez carbon yerine çelik iyidir:)

Otobanda 90 la giderken fark edilmek pahabiçilmez :cat: şerit arasından giderken ve ölü noktada sesli uyaran iyidir

Katılıyorum.Valla benide vurdu.Yoksa full carbon modelini alıcaktım.Ama acaba ses farkı var mıdır aralarında ? Burdan bi arkadaş taktırmıştı farklı bi tiger,sesi iyi değildi videoda.Ama full karbondan çok iyi bi ses çıkıyo

Beyler ben ön çamurluğu beyaz 3m karbon ile kaplamayı düşünüyorum , acaba nasıl olur , daha önce yapan var mıdır ? :)

Beyler ben ön çamurluğu beyaz 3m karbon ile kaplamayı düşünüyorum , acaba nasıl olur , daha önce yapan var mıdır ? :)

Karbon değilde sadece beyaza boyanınca harika duruyor. Tri-color da biraz renk cümbüşü hakim.. En göze batan ise ön çamurluk. Alt sakal, yan küçük grenajla beraber boyanırsa çok gösterişli oluyor:cat:

hayırlı olsun ekrem alacak mısın yeni motor yoksa kışı mı bekleyeceksin?

Sağolasın Mustafa alıcam yeni motor ya.Ama acayip kafam karışık.Kafayı yemek üzereyim.cıbırımdan çok memnunum.Kalitesi yakıtı parça ucuzluğu servisi.Satıp 0 gt 250 r almak istiyorum ama pişman olmaktan çok korkuyorum.O kadar para verip başıma sorun açar mı diye düşünüyorum.Allah korusun bişey olsa parça fiyatı nasıl bilmiyorum.Servisi berbat.OFFF OFFF

parça fiyatları çok pahalı değil ama ucuz da değil.yakıtı tahmin edebileceğin gibi zaten incelemişsin.bende yarın satıp hemen gt250 alacam.ben 2. el alıyorum bütçe meselesi ama yine de temiz bir 2. el bulup onu almak daha iyi biraz araştır.

Bugün motoru kapalıdan çıkaracaktım,her tarafım kapalıydı ve tek seçeneğim(direksiyonu kitli ve kolonla duvar arasında duran)v-storm un yerini değiştirmekti.Kaldırdım brandasını başladım oynatmaya,arkadaş bu nedir yaa belim koptu birde gidon kitli,yön vermek için belki galerilerde yapan görmüşsünüzdür kendinize çekersiniz motoru yan sehpanın üzerine ve bir teker kalkınca çevirirsiniz,yani resmen ölümdü.İşim bitince şuna bir oturayım da dinleneyim dedim;bu nedir arkadaş,nasıl bir konfor.Ayaklarını peglere basmak için fazla katlamıyorsun,yere koyunca ayaklarını zaten tamamen gevşiyorsun,selesi geniş.Sürmeden enduro tadına bakmış oldum,en sağlamından:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar