sen motoru cok erken kapadın beDoğru diyosunİnsan bunalıma giriyo kullanamayınca..2,5 ay olmuştur sürmeyeli
![]()
sen motoru cok erken kapadın beDoğru diyosunİnsan bunalıma giriyo kullanamayınca..2,5 ay olmuştur sürmeyeli
![]()
sen motoru cok erken kapadın becok güzel günler oldu aralıkta ocakta karda yağmurda sür demiyorumda kuru güzel günlerde vardı kendine işkence
![]()
valla senin fotoları gördüm pek bir şey anlamadım gidip bende yapayım dedim :wiinkk:dün gece ön tarafı biraz indirdiğimi söylemiştim ama alyan anahtarım olmadığı için gidon kollarınıda az önce motorcuya gidip anahtar isteyerek indirebildim. amortisör kollarından ne kadar indirdiğimi anlayabilirsiniz. merak edenler için yazayım; bir çok kez denedik 2 kişi bindik stopie yaptık vurma v.s hiçbir problem yok. fotolardan çok belli olmuyor ama inanılmaz derecede güzel oldu, çok daha ss görünmeye başladı cbr. özellikle kardeşime verdim o kullanırken uzaktan izledim ön inince sanki arkası yükselmiş gibi çok hoş oldu
Ben şu aralar motoru satmayı düşünüyorum.Bakalım aileyle bi konuşiyimde kabul ederlerse hemen satmayı düşünüyorum
Bugün cesaretimi topladım, eldiveni, kaskı aldım, giydim montumu, botumu hem ruhsatı aldım hem motosikletimi eve götürdüm. Beyler acayip mutlu oldum. Güneşli günler bizi bekler artık.![]()
Güle Güle KullanBugün cesaretimi topladım, eldiveni, kaskı aldım, giydim montumu, botumu hem ruhsatı aldım hem motosikletimi eve götürdüm. Beyler acayip mutlu oldum. Güneşli günler bizi bekler artık.![]()
daha gideri var bence 200km bulur cbr125burda kader karadağın çektiği bir video var http://www.youtube.com/watch?v=iW9YrwwRS6k&feature=related
Bugün cesaretimi topladım, eldiveni, kaskı aldım, giydim montumu, botumu hem ruhsatı aldım hem motosikletimi eve götürdüm. Beyler acayip mutlu oldum. Güneşli günler bizi bekler artık.![]()
daha gideri var bence 200km bulur cbr125![]()