Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sen motoru cok erken kapadın be :) cok güzel günler oldu aralıkta ocakta karda yağmurda sür demiyorumda kuru güzel günlerde vardı kendine işkence :D

Harbi işkence dediğin gibi.Bide teşvik edici herşeyi aldım öyle kapadım motoru :cherry: Gittim yeni kask aldım,eldiven aldım,aksesuar aldım motoru kapadım :) Bakalım ama pazartesiden sonra sıcaklık yükseliyo

dün gece ön tarafı biraz indirdiğimi söylemiştim ama alyan anahtarım olmadığı için gidon kollarınıda az önce motorcuya gidip anahtar isteyerek indirebildim. amortisör kollarından ne kadar indirdiğimi anlayabilirsiniz. merak edenler için yazayım; bir çok kez denedik 2 kişi bindik stopie yaptık vurma v.s hiçbir problem yok. fotolardan çok belli olmuyor ama inanılmaz derecede güzel oldu, çok daha ss görünmeye başladı cbr. özellikle kardeşime verdim o kullanırken uzaktan izledim ön inince sanki arkası yükselmiş gibi çok hoş oldu
valla senin fotoları gördüm pek bir şey anlamadım gidip bende yapayım dedim :wiinkk:
indirmeden önceki hali(dün yağmura yakalandım motor baya pis kusura bakmayın)
img112gn.jpg

img111wb.jpg

sonraki hali;
img112gn.jpg

img113v.jpg

tabi sonra yola çıktım 30 la giderken bir çukurdan kaçamayıp girdim ön çamurluğa çarptı daha hızlı girseydim büyük bir ihtimalle ön çamurluğu elime alırdım.görüntü sürüş zevki falan filan kişiden kişiye değişir ama aman amanda bir fark yok.

Peki çok mu indirdin acaba ? çünkü ben stopie bile yaptım arka 30 cm kalkmıştır ama ön vurmadı. gerçi çukura falan kaçsam nolur bilemem. Bu arada motor dururken cok belli olmuyor. birgün bir arkadaşina ver kullansın sende karşıdan bak, cok tatlı duruyor :)

5cm indirdik.fark var belli oluyor yani amortisörleri indirdikten sonra baya zorladık ama çarpma yapmıyordu,ustam yine de çukurlara dikkat et dedi ama baya derin çukura düştüm ondan oldu.yoksa her tümsekte olmaz böyle şeyler.

anladım teşekkürler. aslında bende biraz huzursuzdum 2 kişi çukurda vurursa diye içime kuşku düşüyordu. En iyisi 3 cm falan indirmek o zaman. Hem yinede orjinalinden iyi olacaktır, çünkü hep düsünüyordum; şu cbrın önü az daha alçak olsaymış keske diye. Neyse ben biraz daha yükselteyim yoksa huzursuz olucam.

Ben şu aralar motoru satmayı düşünüyorum.Bakalım aileyle bi konuşiyimde kabul ederlerse hemen satmayı düşünüyorum

Ekrem, bana sorarsan satma motorunu. Aynı şekil bende bu sene üniversiteye gidicem 3 ay oldu motor depoda üzerine binemiyorum. Sürekli arabayla geziyorum. Aklımdan satmak geçti ama yazı düşündüm arabayla geçmez güzelim yaz azcık rüzgar yememiz lazım ki sen motorunla o kadar uğraştın. Bir dünya aksesuar var üzerinde yazık etme motoruna.

Haklısınız arkadaşlar.Bu yaz yeni bi motor alabilme imkanım olsa verdiğim emeğe filanda acımam artık ama bu yaz öyle bi şansımda yok.E bütün yaz öldürseler arabaya binmem :)
Bu arada önü indirince gerçekten güzel gözüküyo.Kazasız belasız sürüşler dilerim herkese

Bugün cesaretimi topladım, eldiveni, kaskı aldım, giydim montumu, botumu hem ruhsatı aldım hem motosikletimi eve götürdüm. Beyler acayip mutlu oldum. Güneşli günler bizi bekler artık. :)

Bugün cesaretimi topladım, eldiveni, kaskı aldım, giydim montumu, botumu hem ruhsatı aldım hem motosikletimi eve götürdüm. Beyler acayip mutlu oldum. Güneşli günler bizi bekler artık. :)

Hadi bakalım hayırlı olsun :) Yavaştan sürmeye başlamak lazım.Bende motoru haftaya çıkarsam diyorum artık.Haftaya perşembe güneşli 8derece gösteriyo

bu güzel haber hadi bakalım sevindim senin adına . ben kış diye motoru kapatmadım her gün biniyorum kar,yağmur,çamur fark etmiyor :) mart gelse de cemreler düşşe havalar ısınsa az kaldı yahu biraz daha sabır :)

geçtiğimiz cuma okula yetişmem gerekiyordu o yüzden arka yoldan gittim ve 2 kişi 150 gösterdim. o rakamı görünce amaçsızca bir gülümseme oluştu :)

İyi akşamlar arkadaşlar. :) 125cc SS'lerdeki zam beni biraz kararsız bıraktı bu kategoride. Sorum, arada model değiştirmeden, CBR 125R tecrübesi ile 4-5 yıl sonra 600cc'lik bir SS motosiklete geçmek ne kadar sorun çıkarır? Bunu CBR 125R alacak olursam, o kadar zaman değiştirmeyecek biri olarak yazıyorum. Herkese selam :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar