Altın Elbiseli Adam programında ve burada yazılanlardan duyduğum, okuduğum kadarı ile o yönde bilgiler edinmiştim. Yanlış ise bu bilgi, kusura bakmayın. Heyecandan o.![]()
Altın Elbiseli Adam programında ve burada yazılanlardan duyduğum, okuduğum kadarı ile o yönde bilgiler edinmiştim. Yanlış ise bu bilgi, kusura bakmayın. Heyecandan o.![]()
lastikler fren esnasında çok kayıyor fakat virajlarda bir problem çıkmıyor,lastiklerin yumuşak olması avantaj herhalde.bende baya bir yatırıyorum.
bu arada benim tank pad im bu:http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-...ies&hash=item20b605a02d&vxp=mtr#ht_2436wt_825
desenli olması çok hoş fakat yapıştırıcısı pek iyi değil arada bazı noktalarda kalkma yapıyor.
Bende sadece 1den2 2den1 e atarken ( her devirde değil ) taak diye ses geliyo.
ya ben ebaydan 1dolarla 5 dolar arası ayda 1 tane alıyorum canım sıkıldıkça.ama bunu kullanırım çok hoş duruyor.üzerinde ki kırmızıyla jant şeridimin tonuda aynı takım gibi oldu.Arkadaşlar yine söylüyorum,HRC Tank ve depo pad alın derim.Son derece kaliteli.
normal bir ses bu .
eğerki yağınız eskimeye başlamışsa bu ses dahada fazlalaşır.

ya ben ebaydan 1dolarla 5 dolar arası ayda 1 tane alıyorum canım sıkıldıkça.ama bunu kullanırım çok hoş duruyor.üzerinde ki kırmızıyla jant şeridimin tonuda aynı takım gibi oldu.
Arkadaşlar yine söylüyorum,HRC Tank ve depo pad alın derim.Son derece kaliteli.
haklısın viraj yetenek istiyor düzde herkez basıyoevet serhan istersen 200 km/h yap asla virajın tadını vermez. bunu uğu ertekinde söylemişti yüksek hızı her motor kullanan yapabilir yeterki motor güçlü olsun. ama viraj teknik işidir demişti.