Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

anladım hocam gerçi o birazda senin marifetin. ben o kadar yatabilirmiyim bilmiyorum ama motor kardeşimin olduğu için dahada temkinli davranıyorum korkuyorum birşey olur diye. gerçi bunda doğru asvaltında çok etkisi var, millet sanırım kaymak gibi parlayan asvaltta yatmaya kalkıyorlar o yüzden çabuk kayıyor haliyle. neyse bravo kardeş :cat:

teşekürler. Biz buralarda baya bi viraj partisi felan veriyoruz eylenceli oluyor hızda zevk vermesede virajın tadından yenmiyor. ayıptır sölemesi cbf 250 bile yakalayamıyor. :)

Altın Elbiseli Adam programında ve burada yazılanlardan duyduğum, okuduğum kadarı ile o yönde bilgiler edinmiştim. Yanlış ise bu bilgi, kusura bakmayın. Heyecandan o. :)

Altın Elbiseli Adam'ın sunduğu motor bizzat benim motorum konuştuğu kişide benim :) Muhabbete etmiştik Barkın abiyle,genel olarak memnun oldu motordan test ederken ama gerçekten kendisininde söylediği lastikler banada güvenli gelmiyo.

bende lastiklerden hiç sıkıntı çekmedim hala da üzerinde 8500 km'dir. her türlü yatırıyorum yanlıyorum her köşe başında ( biraz apaçice ama zevk alıyorum ).

vites konusuna gelince yağ değişimi ve vites kolunun temizlenip yağlanması sesi biraz azaltıyor. ama şahsi kanaatım birazda pilota da bağlı bu olay benim vites geçişlerinde hiç ses yok 2 ye atarken cok hafif var. bence o sesin nedeni de 1'den 2'ye atarken boşa geçtiği için biraz fazla ses geliyor olabilir.

Altın Elbiseli Adam programında ve burada yazılanlardan duyduğum, okuduğum kadarı ile o yönde bilgiler edinmiştim. Yanlış ise bu bilgi, kusura bakmayın. Heyecandan o. :)

yok yok haklısın arkadaşım biraz sorunlu şanzumanlarımız ama göreceli olarak algılanamayabilecek kadar az sorunlu. hatta şöyle diyim zamanla motora alıştıkça vites geçişlerini daha net ve sert bir şekilde yapmaya başladım. belkide son 500 km dir hiç bir sorun görmüyorum. benim mondialın vites pedalı kuş gibi, dokun hemen vites değişiyor ve ben uzun süre buna alıştığım için cbr dailk başlarda biraz sorun yaşamıştım ama şuan çok iyi :)

lastikler fren esnasında çok kayıyor fakat virajlarda bir problem çıkmıyor,lastiklerin yumuşak olması avantaj herhalde.bende baya bir yatırıyorum.
bu arada benim tank pad im bu:http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-...ies&hash=item20b605a02d&vxp=mtr#ht_2436wt_825
desenli olması çok hoş fakat yapıştırıcısı pek iyi değil arada bazı noktalarda kalkma yapıyor.

şimdi bu normal tank pad'ler gibi üzeri silikonlu gibi değil dimi kardeşim yoksa bana mı öyle geldi?

evet serhan istersen 200 km/h yap asla virajın tadını vermez. bunu uğu ertekinde söylemişti yüksek hızı her motor kullanan yapabilir yeterki motor güçlü olsun. ama viraj teknik işidir demişti. buda benim tank pad arkadaşlar keiti marka, ileride bir kaç yerini karbon kaplarsak uysun diye bu renk almıştık

ya ben ebaydan 1dolarla 5 dolar arası ayda 1 tane alıyorum canım sıkıldıkça.ama bunu kullanırım çok hoş duruyor.üzerinde ki kırmızıyla jant şeridimin tonuda aynı takım gibi oldu.

Ebay candır ya :) En son yıkattığımda motoru jant şeridinin birazı sökülmüştü bi janttaki.Kafama takıldı ama ulan dedim şimdi onun için bi jant şeridine 20-25 lira mı vericem.Gittim ebayden 0.99$'a tüm jantlara çekebilcek kadar şerit aldım :)

Arkadaşlar yine söylüyorum,HRC Tank ve depo pad alın derim.Son derece kaliteli.

ben istanbul'dan bi abime yaptırdım bu pad'i. kendisi uğraşıyor bu işlerle her türlü sticker olayı felan da var. bu da face profili. http://www.facebook.com/tankpad

ben gayet memnunum. sürekli tazikli su ile yıkattırıyorum felan kalkma atma gibi olaylar söz konusu olmadı.

bence bu kalkma olayları biraz da yapıştırma ile ilgili :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar