YA ARKADAŞLAR CBR 125 BİLDİĞİM KADARIYLA 140 KG CİVARI BENİM BOY 1,70 KİLO 72 HAKİM OLABİLİRMİYİM MOTORA NE DİYORSUNUZ
hiçbir sıkıntı olmaz,al bin güzel makina...
YA ARKADAŞLAR CBR 125 BİLDİĞİM KADARIYLA 140 KG CİVARI BENİM BOY 1,70 KİLO 72 HAKİM OLABİLİRMİYİM MOTORA NE DİYORSUNUZ
Hocam goruslere saygi duyarimda,bilmeden de yazmayalim merak edenlerde yanlis bilgilenmesin.Yeni kasa 137,eski kasa 115 kilo.Nasil oluyoda bide cbr 250 den agir oluyoBu yorumu nasil yaptiniz neye dayanarak yaptiniz hala anlamadim.Grenajlarin ve sasinin kaliteli olmadigi kanisina nasil vardiniz
![]()
Denizli de her yer kar oldu gün içindezaten boktan olan trafik iyice kötü bi hal aldı , arabalar kayarak ilerliyor resmen derken bi kaç motorlu gördüm karlı yollarda ilerleyen , dumura uğradım bu ne cesaret
millet yürürken düşüyor gözümün önünde o motorla yardırıyordu
hiç karlı yolda motor kullanan var mı ?
onların süper mario gibi bikaç canı vardır kesin.... Kış level ını yanmadan bitirmeye çalııyorlar:cherry:
Uploaded with ImageShack.us[/URL]
Uploaded with ImageShack.us[/URL]millet videoda 16 beygirlik RS125 1. vitesin bitiminden sonra 2 ve 3 ü nasıl tık tık yükseltiyor. 6 vitesin 6 sıda performan oranlı olunca böyle oluyor
http://www.youtube.com/watch?v=hy4zlyqOvFY&feature=related (2.00'da)
Bizim 6. vitesin ekonomiye ayrılması yüzünden 2. vites çok uzun kalmış. yokuşlarda veya 1. viteste redline a dayamadan vites yükseltince bi süre baygınlık geçiriyor.
Motor CBR 125 ten bihayli güzel beyler. CBR125 kullanması mantıklıda Türkiyede ama YZF-R125 / Aprillia RS125 / Derbi GPR 125 in yanında çok yavan bi motor.
Video da yine o enteresan kamera:cherry:
herkese iyi forumlar.yaklaşık 2 haftadır giremiyordum foruma ne kaçırmışım diye bir baktım da gerçekten işe yarar bilgi veren olmamış,hiç hala motorları birbirleriyle kıyaslayan adamlar var.(ilginç)
neyse öyle selam vereyim dedim.![]()
millet videoda 16 beygirlik RS125 1. vitesin bitiminden sonra 2 ve 3 ü nasıl tık tık yükseltiyor. 6 vitesin 6 sıda performan oranlı olunca böyle oluyor
http://www.youtube.com/watch?v=hy4zlyqOvFY&feature=related (2.00'da)
Bizim 6. vitesin ekonomiye ayrılması yüzünden 2. vites çok uzun kalmış. yokuşlarda veya 1. viteste redline a dayamadan vites yükseltince bi süre baygınlık geçiriyor.
Motor CBR 125 ten bihayli güzel beyler. CBR125 kullanması mantıklıda Türkiyede ama YZF-R125 / Aprillia RS125 / Derbi GPR 125 in yanında çok yavan bi motor.
Video da yine o enteresan kamera:cherry: