Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Zippo's motorunun son halinden fotolar koysanda bizde görsek :) Geçen sayfadakilerde tam görünmüyor motor daha açılı çekersen fotoları iyi olur :D

Herkese merhabalar, sonunda foruma vakit ayırabileceğim çeşitli nedenlerle giremiyordum uzun zamandır. Bol, bol video ve resim bekleyin benden :) 1-2 sorum olacak motoru 1000km bakımına götüreceğim, hatta geçti neredeyse 1300 km yaklaştı, 2 gün içerisinde götürmeyi düşünüyorum. Serviste ne uygulayacaklar 1000km bakımında acaba ? yağ değişimi hava filtresi vs. ? ve ne kadar ücret aldılar 1000km bakımı ücretsiz mi yoksa ona göre hareket edeceğim

Herkese merhabalar, sonunda foruma vakit ayırabileceğim çeşitli nedenlerle giremiyordum uzun zamandır. Bol, bol video ve resim bekleyin benden :) 1-2 sorum olacak motoru 1000km bakımına götüreceğim, hatta geçti neredeyse 1300 km yaklaştı, 2 gün içerisinde götürmeyi düşünüyorum. Serviste ne uygulayacaklar 1000km bakımında acaba ? yağ değişimi hava filtresi vs. ? ve ne kadar ücret aldılar 1000km bakımı ücretsiz mi yoksa ona göre hareket edeceğim

tam ilgilenemedim 1000 bakımıyla ama yağı değişiyor kesinlikle ve bi tek ondan para alıyorlar . 25 lira mıydı neydi . diffiriz de değişiyordu galiba , zincire falan bakıyorlar , ayar gerekirse ayar yapıyorlar , yüzüysel bi bakım yani benm hatırladığım .

Arkadaşlar Merhaba Normalde Ben cbf 150 2011 kullanıyorum ama bir ilan gözüme takıldı ve sizinle paylaşmak istedim. onu kınadım bu insanlar bu kadar fırsatçı olamaz.Sırf Millet beklemesin diye Cbr 125 hani aksesuar fln olsa anlarım..Saf Haliyle 7 milyara satıyor Ayıp Ayıp Fırsatçılığında Bu kadarı .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...125r-25-09-2011-trfk-cikisli-63243735/detay/?

''''motorsıkletım 550 kmde olup kırıgı cızıgı yoktur, bildiğiniz gibi bu motoru almak ıcın 2 aydan fazla bır sure beklemek gerekıyor.... hondanın taylandakı fabrkasıda sular altında kaldıgı ıcın motorun 3 aydan erken gelme ıhtımalı hayal.. ıstedıgım fıyat son fıyattır... ben beklemem abi dıyenlerı beklerım...'''''''İlandan Alıntıdır''

Arkadaşlar Merhaba Normalde Ben cbf 150 2011 kullanıyorum ama bir ilan gözüme takıldı ve sizinle paylaşmak istedim. onu kınadım bu insanlar bu kadar fırsatçı olamaz.Sırf Millet beklemesin diye Cbr 125 hani aksesuar fln olsa anlarım..Saf Haliyle 7 milyara satıyor Ayıp Ayıp Fırsatçılığında Bu kadarı .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...125r-25-09-2011-trfk-cikisli-63243735/detay/?

''''motorsıkletım 550 kmde olup kırıgı cızıgı yoktur, bildiğiniz gibi bu motoru almak ıcın 2 aydan fazla bır sure beklemek gerekıyor.... hondanın taylandakı fabrkasıda sular altında kaldıgı ıcın motorun 3 aydan erken gelme ıhtımalı hayal.. ıstedıgım fıyat son fıyattır... ben beklemem abi dıyenlerı beklerım...'''''''İlandan Alıntıdır''

Millet akilli saniyo kendini,suan bekleme gibi bir sorun yok.Hele 2 ay bekleme olayi hic yok.Benim motorumun ustude 800 lirayi geckin aksesuar var.Suan satsam pazarliksiz 6.000 e veririm.sonucta 2. El ama ustunde cok aksesuar var.Ama 7.000 abartili bir fiyat.

Ciddimi bu adam 3 aydan önce gelmiycekmi motorlar bende bayisine gitmedim daha motoru kasım ayı sonunda almayı planlıyordum ama..

ben 2 hafta önce mototaldan aldım ellerinde kalan son cbr imiş ama başka yerde var mıdır bilemeyeceğim.ilanı veren mersinde olduğu için öyle yazmış olabilir, ben adana bayii ne gittiğimde süre veremedi , parasını ödesem ne zamana gelir dediğimde 3 ay dedi.sanırım adana mersin bölgesinde bulunmuyor diye fırsatçılık yapmış hatta bende mi yapsam adana da tek bende var fiyatım 10 bin duyurulur:flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------

http://www.ebay.co.uk/itm/130-70-17-62S-Michelin-Pilot-Sporty-Motorcycle-Motorbike-Rear-Tyre-APRILIA-SX50-/290626661316?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item43aab2ebc4#ht_4301wt_718 bu lastik bizim motorlara olur mu arkadaşlar olursa nasıldır?

ben 2 hafta önce mototaldan aldım ellerinde kalan son cbr imiş ama başka yerde var mıdır bilemeyeceğim.ilanı veren mersinde olduğu için öyle yazmış olabilir, ben adana bayii ne gittiğimde süre veremedi , parasını ödesem ne zamana gelir dediğimde 3 ay dedi.sanırım adana mersin bölgesinde bulunmuyor diye fırsatçılık yapmış hatta bende mi yapsam adana da tek bende var fiyatım 10 bin duyurulur:flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------

http://www.ebay.co.uk/itm/130-70-17-62S-Michelin-Pilot-Sporty-Motorcycle-Motorbike-Rear-Tyre-APRILIA-SX50-/290626661316?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item43aab2ebc4#ht_4301wt_718 bu lastik bizim motorlara olur mu arkadaşlar olursa nasıldır?

Olur tabikide.

iyi midir peki zippo's fiyat olarak filan.michelin sonuçta mutlaka kötü değildir de kullanıcı var mı veya önerilebilecek başka lastik.

iyi midir peki zippo's fiyat olarak filan.michelin sonuçta mutlaka kötü değildir de kullanıcı var mı veya önerilebilecek başka lastik.

Ben michelin pilot activleri hep iyi diye duydum.Fiyatta bir farklılık varsa bende almayı düşünürüm.Ön arka burda 550-600 lira arası denk geliyor.

ebayda 74 euro ya satılıyor sadece arka oda 170 lira gibi bi fiyata geliyor ama bunun nakliyesi de var işte şu ebayı seviyorumda nakliyeyi bazen abartı buluyorum 70 dolarlık ürüne 70 dolarda nakliye isteyebiliyor satıcılar.biraz araştırmak gerekli zippo;'s olmazsa ben bekleyeyim senin hareketlerin doğrultusunda ilerlerim :cherry:

ebayda 74 euro ya satılıyor sadece arka oda 170 lira gibi bi fiyata geliyor ama bunun nakliyesi de var işte şu ebayı seviyorumda nakliyeyi bazen abartı buluyorum 70 dolarlık ürüne 70 dolarda nakliye isteyebiliyor satıcılar.biraz araştırmak gerekli zippo;'s olmazsa ben bekleyeyim senin hareketlerin doğrultusunda ilerlerim :cherry:

Ben lastikleri yaza değiştircem kışın olduğu yerde durmasından iyidir.Arrow egzost ebayden kargo ücretiyle beraber 1200 TL :)

Postage: Not available to Turkey
| See all delivery details

Item location: Dunstable, United Kingdom

Post to: United Kingdom See delivery location exclusions

türkiye ye göndermiyor . ki ürün bedeli kadar da kargo isteyeceğini tahmin ediyorum :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------

Almışken michelin alınmalı daha iyi.

US $72.85 kargo ücreti ,

kargo dahil 390 - 400 lira gibi bi ücrete geliyor.

ki paypal da günlük kur u bizim merkez bankasına göre farklı uyguluyor nedense her alışverişimde beni biraz tokatlıyor küçük meblaglarda :(

beyler 2011 cilere bişey sorcam. bi tane vakumlu kamera apartı aldım . yerleştirdim doğru konuma ayarladım ama depo üstünden o açıdan çekerken sağ manetin debriyaj kablosu tam hız göstergesini kapatıyor üstüne denk geliyor. Benzer bi açıdan bakınca sizdede öylemi sizdede aynı noktadan mı geçiyor? kablo keci gibi oynamıyorda uyuz etti beni

Aparat bu

Uploaded with ImageShack.us

yaklaşık çektiği açıdan bunun gibi

Uploaded with ImageShack.us

çekimde vibrasyondan dolayı titreşcek gibi ama du bakiim:)

o kablo o kadar yukarıda olmamalı sanki tabii açıda da bir problem olabilir bilmeden ona yorum yapmayayım ama kablo o kadar uzun değil benim motorda

iYiyimiş bende alıcam 39.90 tl olandanmı aldın sahibinden.de vardı. vakumlu diyordu
kaska denedinmi hiç bende cbf e alacam ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar