Zippo's motorunun son halinden fotolar koysanda bizde görsek
Geçen sayfadakilerde tam görünmüyor motor daha açılı çekersen fotoları iyi olur 
Zippo's motorunun son halinden fotolar koysanda bizde görsekGeçen sayfadakilerde tam görünmüyor motor daha açılı çekersen fotoları iyi olur
![]()
Herkese merhabalar, sonunda foruma vakit ayırabileceğim çeşitli nedenlerle giremiyordum uzun zamandır. Bol, bol video ve resim bekleyin benden1-2 sorum olacak motoru 1000km bakımına götüreceğim, hatta geçti neredeyse 1300 km yaklaştı, 2 gün içerisinde götürmeyi düşünüyorum. Serviste ne uygulayacaklar 1000km bakımında acaba ? yağ değişimi hava filtresi vs. ? ve ne kadar ücret aldılar 1000km bakımı ücretsiz mi yoksa ona göre hareket edeceğim
Arkadaşlar Merhaba Normalde Ben cbf 150 2011 kullanıyorum ama bir ilan gözüme takıldı ve sizinle paylaşmak istedim. onu kınadım bu insanlar bu kadar fırsatçı olamaz.Sırf Millet beklemesin diye Cbr 125 hani aksesuar fln olsa anlarım..Saf Haliyle 7 milyara satıyor Ayıp Ayıp Fırsatçılığında Bu kadarı .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...125r-25-09-2011-trfk-cikisli-63243735/detay/?
''''motorsıkletım 550 kmde olup kırıgı cızıgı yoktur, bildiğiniz gibi bu motoru almak ıcın 2 aydan fazla bır sure beklemek gerekıyor.... hondanın taylandakı fabrkasıda sular altında kaldıgı ıcın motorun 3 aydan erken gelme ıhtımalı hayal.. ıstedıgım fıyat son fıyattır... ben beklemem abi dıyenlerı beklerım...'''''''İlandan Alıntıdır''
ben 2 hafta önce mototaldan aldım ellerinde kalan son cbr imiş ama başka yerde var mıdır bilemeyeceğim.ilanı veren mersinde olduğu için öyle yazmış olabilir, ben adana bayii ne gittiğimde süre veremedi , parasını ödesem ne zamana gelir dediğimde 3 ay dedi.sanırım adana mersin bölgesinde bulunmuyor diye fırsatçılık yapmış hatta bende mi yapsam adana da tek bende var fiyatım 10 bin duyurulur:flower:
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------
http://www.ebay.co.uk/itm/130-70-17-62S-Michelin-Pilot-Sporty-Motorcycle-Motorbike-Rear-Tyre-APRILIA-SX50-/290626661316?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item43aab2ebc4#ht_4301wt_718 bu lastik bizim motorlara olur mu arkadaşlar olursa nasıldır?
iyi midir peki zippo's fiyat olarak filan.michelin sonuçta mutlaka kötü değildir de kullanıcı var mı veya önerilebilecek başka lastik.
ebayda 74 euro ya satılıyor sadece arka oda 170 lira gibi bi fiyata geliyor ama bunun nakliyesi de var işte şu ebayı seviyorumda nakliyeyi bazen abartı buluyorum 70 dolarlık ürüne 70 dolarda nakliye isteyebiliyor satıcılar.biraz araştırmak gerekli zippo;'s olmazsa ben bekleyeyim senin hareketlerin doğrultusunda ilerlerim :cherry:
6000 liralık motora 1500 liralık egzoz taktırmam ya lastik için pirelli çifti 200 dolara geliyor nakliyeyle türkiyeye göre daha uygun heraldehttp://www.ebay.com/itm/PIRELLI-SPORT-DEMON-130-70H17-/330575448956?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4cf7d50b7c#ht_3152wt_877
Almışken michelin alınmalı daha iyi.