Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

valla 11 lt fln olması lazım tam bi bilgim yok agrasif kullanmazsan 100 km de 3litre civarı yakıyor. Kaskı bagajdaki iki kask takma yerinden birine takabilirsin :)

Bi cbr125 bukadar yakışır birisine :cat: hayırlı satışlar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 ----------

Benim bagajımda bir yarım lt benzin bir sinyal bir bere ve maske durur hep :)
benim içinde aynısını söyleyip duruyosun hep o ne olcak:D:D

Abi 140 görüpte yüksek devir yaptırmamak nasıl oluyo :)

benim içinde aynısını söyleyip duruyosun hep o ne olcak:D:D

Abi 140 görüpte yüksek devir yaptırmamak nasıl oluyo :)

Mubarek düşük devirde 140 yapıyorum demiyorum ki. Genelde motoru yüksek devirlerde kullanmıyorum diyorum. Hız olarak ise tabii ki yüksek devirlerle vites değiştirerek 140 görüyorum. :wiinkk:

Hıı bende dedim acaba benim gibi bitane daha mı var 7.000 8.000 `i geçmeyen biri diyede yanılmışım :D

Hıı bende dedim acaba benim gibi bitane daha mı var 7.000 8.000 `i geçmeyen biri diyede yanılmışım :D

Yanılmadın mubarek ben de bu devirleri geçmiyorum, çoğu zaman 6000 7000 devirde vites değiştiriyorum. Yalnız son hızlara çıkmak yapman lazım ise mecburan yüksek devirlerde çıkman lazım. Başka türlü ulaşamazsın limite. O da zaten ya 2 yada 3 kez denemişimdir...

selamlar herkese.YARDIM İSTİYORUMMMM=)))
Lastik alıcam motoruma ama karar veremedim.
Arka lastik alıcam.120/70-17 ölçüleri.Nette aradım ama hep ön lastik olarak satılıyor bu boyutta lastikler.Pirellinin var.220 tl fiyatı ama ön yazıyor.Bir sıkıntı yaratır mı ön olması? yada uygun fiyata lastik önerecek olan var mı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:40 ----------

bu lastik nasıl alayım mı bunu uyar mı arkadaşlar?

http://www.motoek.com/17-13070-17-MC...R,PR-1142.html

130 dan vazgeçtim 120/70-17 ölçülerinde alıcam ama hangi markayı hangi modelini alsam kullanan biri tavsiye etsin lutfen :S

Bir depo ile 300 km gidiyor tam olarak ölçülmüştür şehir içi tüketimidir..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 ----------

Sabah sabah çok gerildim birileri eksozun içine gazeteleri kıvırmış kıvırmış tıkamış eksozun içne aynamı söküp motorun üstüne bırakmışlar hangi akla hizmettir bu anlamış değilim akşam 8de eve geldim çocuk işi filanda olacağını sanmıyorum ?

O Tiplere Kuşadasında KOÇ deniliyor K-O-Ç Olarak Anlatmak İsterim geçmiş Olsun Oguzhan..

Yarın Motosiklet sınavına giricem hiç çalısmadım ne soruyorlar 1-2 test olan link atabilirmi Arabayı aldık motorda kalırsak ayıp olur :)

Bursa'lıyı kızdırmayın yakar siteyi :)

Hack lerim la sitenizi 600lük olmuş ama adam olamamış!!! Herife bak cbr 125r sayfasına girip bunu yazan adamın bi tarafları kaşınıyordur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:34 ----------

Bir depo ile 300 km gidiyor tam olarak ölçülmüştür şehir içi tüketimidir..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 ----------

Sabah sabah çok gerildim birileri eksozun içine gazeteleri kıvırmış kıvırmış tıkamış eksozun içne aynamı söküp motorun üstüne bırakmışlar hangi akla hizmettir bu anlamış değilim akşam 8de eve geldim çocuk işi filanda olacağını sanmıyorum ?

Şehir içi şehir dışı değişiyor ama... Çocuktur ama onun bunun çocuğudur kardeşim geçmiş olsun inş. Tekarrur etmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar